Війни та смути зароджуються у сім’ях

Мене часто запитують: що треба робити, щоби жити й не хворіти, щоб усе в житті вдавалося. Відповідь на таке запитання дуже проста: слід дотримуватися Законів Всесвіту – Космічних Законів. Як казав Станіслав Єжи Лєц, незнання законів не звільняє від відповідальності, зате знання звільняє.

Отже, Космічні Закони:

Перший: Все, що існує, – єдине

Саме цим пояснюється те, що вазонки, з якими ми розмовляємо, які любимо, ростуть краще. І, завдяки цьому закону, ви пройдете повз лютого пса і він вас не зачепить. Щоправда, коли у вас не буде вібрацій страху.

А щасливою людина може бути тільки серед довір’я та любові.

Другий: Принцип духовної побудови Всесвіту

Все у цьому світі – і галактики, і планети, й істоти спрямовані у духовний бік розвитку. Іншими словами, сприймай світ спочатку серцем, а вже потім – розумом.

Третій: Закон вільного вибору


Йдеться про те, що людина вільна у своєму виборі чинити так або інакше. Але потім вона ж відповість за це.

Всесвіт постійно еволюціонує. Коли рішення людини співпадає з напрямком і ритмом цього руху, розвиток цієї особистості посилюється, коли ж ні, – з’являються перешкоди, негативні події та обставини.

Але ніхто не має права змушувати особистість щось робити. Той, хто вчинить насилля над волею іншого, заробляє гріх або карму. Навіть Бог не втручається в людські помилки і не виправляє їх силою. Він лише дає можливість усвідомити неправильний крок і прийняти правильне рішення.

Життя людини – нитка, один кінець якої вона тримає сама, а інший – в руках Творця. Коли людина живе правильно, Бог розмотує нитку і життя подовжується. Коли ж ми ухиляємося від правильного шляху, то нитка натягується – приходять хвороби, неприємності…

Четвертий: Закон відповідності чи гармонії

По-іншому можна сформулювати так: подібне тягнеться до подібного. Це у фізиці електричних і магнітних полів плюс притягується до мінуса. Хоча при виборі партнера люди часто керуються саме цим принципом: мовляв, коли люди різні, то хоча б є про що поговорити. Але питання в іншому: чи чують вони одне одного?

Великий Космос будує свою гармонію інакше – за Законом відповідності. В основі цього тяжіння – співпадіння вібрацій чи випромінювання: важкі вібрації притягують важкі, бездуховні тягнуться до бездуховних – і навпаки. Якщо вібрації співпадають, то сім’я складе єдине ціле.

Не вміючи ж відчувати одне одного, приймаючи почасти форму за зміст, люди одружуються, перебуваючи на різних рівнях свідомості. Звідси й розлучення. Бо йдеться не просто про вибір когось для життя, а про глобальніше – вибір життєвого шляху, на якому людина, що поруч з вами, або допомагає, або заважає.

Якщо ваш шлюб благословили на Небі, то й діти у вас будуть здорові, і щастя сімейне пізнаєте. Бо міцна сім’я лише та, в якій разом живуть однодумці.

П’ятий: Закон Пожертви в еволюції свідомості

Щоби чогось досягнути в житті, треба чимось пожертвувати. Саме цей закон передбачає поетапний розвиток людини. Досягнувши певного рівня знань, людина набуває певного світогляду. Той, кому цього достатньо, зупиняється в розвитку.

Але сміливі й тонкі люди виходять за межі звичних уяв. Спираючись на попередній досвід, вони приносять його в жертву, роблячи крок у незвідане. І здобувають нові знання, піднімаючись на зовсім інший щабель пізнання світу. Саме в цьому полягає Закон Пожертви. Але він не руйнує, а створює та розвиває.

Шостий: Карми чи справедливості

У філософії – закон причинно-наслідкових зв’язків. Усе є причиною й наслідком водночас, і немає нічого, що не мало би причини. І так до безкінечності в обидва боки.

Зміст Закону Карми (Закону про Гріх) не у покаранні, а в уроці, який отримує свідомість, визнаючи гріх та намагаючись змінити себе. Бо, кого б ми не звинувачували у власних проблемах, ми нічого не змінимо, доки не повернемося в русло Еволюції і не будемо слідувати за нею.

«Господи, дай мені здатність спокійно прийняти те, що я не в змозі змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого».

Гавриїл ШУРПІН, цілитель

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *