Мед + лимон + імбир = лік від багатьох недуг

Чудодійна суміш протертого лимона із медом та імбиром – один з найкращих засобів для зміцнення імунітету і профілактики різних вірусних хвороб, які активізуються у період міжсезоння.

Напевно про корисність кожного з цих продуктів знають практично всі. А ут про унікальн6ість лікувальних властивостей суміші протертого лимона із медом та імбиром чули небагато хто.

По-перше, треба сказати, що усі три продукти мають особливі властивості, що їх можна використовувати при лікування доволі широкого спектру недуг.

По-друге, імбир, мед і лимон чудово гармоніюють між собою, утворюючи унікальний лікувальний коктейль, який допоможе впоратися із перевтомою, зміцнити імунітет, очистити судини, здолати застуду й навіть схуднути.

По-третє, суміш протертого імбиру, меду й лимону, це не тільки корисна, але й доволі смачна, тож нею можна ласувати у холодні дні, сидячи за чашкою чаю.

Отже вам знадобляться:

4 середні лимони; 400 г кореню імбиру; 200 г меду.

Лимони вимийте теплою водою, поріжте на шматочки, змеліть у м’ясорубці  чи блендері разом зі шкіркою.

Корінь імбиру почистіть від шкірки, натріть на тертці або змеліть – як вам зручніше.

Суміш імбиру з лимоном покладіть у скляну тару й залийте медом. Якщо мед густий – трохи підігрійте його. Краще за все посудину з медом поставити у миску чи каструлю із гарячою водою.

Настоюйте тиждень.

Щодня приймайте по столовій ложці суміші вранці за 15-20 хвилин до сніданку й не забувайте запити склянкою теплої – не гарячої! – води.

Аби здолати застуду та грип, додавайте чайну ложку суміші до чаю кілька разів на день.

Важливо: приймати цю суміш можна лише тоді, коли у вас немає алергічної реакції на жоден з цих продуктів.

 

feelgood.ua

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *