У Трускавці з 1 грудня запровадять оплату за вхід до центрального міського бювету

У Трускавці з 1 грудня запровадять оплату за вхід до центрального міського бювету. Одноразове відвідування бювету обійдеться гостям міста в 3,5 грн. Місцеві мешканці зможуть пити «Нафтусю» та інші мінеральні води безкоштовно, але лише за приписом лікаря.

У бюветі запрацюють турнікети та каси продажу абонементів. «Вартість одного відвідування бювету становитиме 3,5 грн, а одноразове споживання мінеральної води не повинно перевищувати 350 мл», – йдеться у повідомленні прес-служби Трускавецької міськради, опублікованому 18 жовтня.

Зазначається також, що такий тариф встановлений на межі рентабельності, проте дозволить забезпечити утримання бювету та території довкола нього, а також покрити собівартість видобутку води.

Як уточнили у прес-службі Трускавецької міськради, нововведення стосуватиметься центрального бювету, оскільки верхній бювет наразі закритий на ремонт.

У «Трускавецькурорті» запевняють, що система входу в бювет буде автоматизованою. Відпочивальники купуватимуть абонемент на певну кількість відвідувань, а у вестибюлі бювету поставлять спеціальний зчитувальний пристрій, який дозволить перевірити залишок невикористаних відвідувань.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *