Науковці в Ірландії, Великій Британії та Китаї знайшли продукти, здатні знижувати ризик розвитку раку кишечнику, передає The Irish Times. З’ясовано, що щоденне споживання 74 г цибулі ріпчастої зменшує ймовірність виникнення пухлин на 79%. Такі ж властивості мають зелена цибуля, цибуля шалот (або сороказубка, кущівка; вона запашніша, частіше використовують її зелену частину) і часник. Фахівці пояснюють цілющий ефект тим, що в цих рослинах міститься аліцин – речовина, що позбавляє клітини вільних радикалів. Лікарі радять споживати цибулю та часник, не піддаючи їх термічній обробці, адже корисні властивості продуктів знижуються від тепла в рази. Для покращення стану кишечнику варто починати день склянкою теплої води, масажувати живіт після їжі і споживати якнайменше солодощів.
Вам також може сподобатися
Як людина зацікавлена, хочу долучитися до ініціативи уряду з реформування пенсійного законодавства. А саме: пропоную збільшити термін строкової служби до 5 років. Яким боком це стосується пенсій? Поясню. І прошу шановних призовників заспокоїтися, – їх це не торкнеться. Адже призивати передбачається у 60 років
Чиновники від медицини намагаються розділити відповідальність між «стрілочником»-лаборантом, природою й батьками. У Чернівцях в дитячій поліклініці під час здійснення рентгену дитині-інваліду зламано […]
Буковинська мозаїка
▶▶Служба 112 ▶▶Внуки дочекаються… ▶▶«Бізнес» на мільйон ▶▶Коли б не Африка… ▶▶Невідомі маршрути ▶▶