Науковці в Ірландії, Великій Британії та Китаї знайшли продукти, здатні знижувати ризик розвитку раку кишечнику, передає The Irish Times. З’ясовано, що щоденне споживання 74 г цибулі ріпчастої зменшує ймовірність виникнення пухлин на 79%. Такі ж властивості мають зелена цибуля, цибуля шалот (або сороказубка, кущівка; вона запашніша, частіше використовують її зелену частину) і часник. Фахівці пояснюють цілющий ефект тим, що в цих рослинах міститься аліцин – речовина, що позбавляє клітини вільних радикалів. Лікарі радять споживати цибулю та часник, не піддаючи їх термічній обробці, адже корисні властивості продуктів знижуються від тепла в рази. Для покращення стану кишечнику варто починати день склянкою теплої води, масажувати живіт після їжі і споживати якнайменше солодощів.
Вам також може сподобатися
Проект діє від 19 грудня 2013 р. на території Чернівецької області (Україна), Сучавського повіту (Румунія) та Кишиневі (Республіка Молдова). У нас, на […]
Буковинський фітотерапевт знає, як оздоровити націю Від підвищеного тиску – глід і конюшина, а для зміцнення імунітету – подорожник, ехінацея та […]
Розмальований легковик через рупор, на повну гучність рекламував приїзд цирку. На даху авта була прикріплена клітка із… живим левом!!! Машина на швидкості їздила вулицями міста, а тварина кидалася з кутка в куток і ревла на повні груди
У процесі оптимізації мережі навчальних закладів на Буковині уже з 1 вересня 2016 року можуть закрити десять шкіл із малою кількістю учнів. […]