Науковці в Ірландії, Великій Британії та Китаї знайшли продукти, здатні знижувати ризик розвитку раку кишечнику, передає The Irish Times. З’ясовано, що щоденне споживання 74 г цибулі ріпчастої зменшує ймовірність виникнення пухлин на 79%. Такі ж властивості мають зелена цибуля, цибуля шалот (або сороказубка, кущівка; вона запашніша, частіше використовують її зелену частину) і часник. Фахівці пояснюють цілющий ефект тим, що в цих рослинах міститься аліцин – речовина, що позбавляє клітини вільних радикалів. Лікарі радять споживати цибулю та часник, не піддаючи їх термічній обробці, адже корисні властивості продуктів знижуються від тепла в рази. Для покращення стану кишечнику варто починати день склянкою теплої води, масажувати живіт після їжі і споживати якнайменше солодощів.
Вам також може сподобатися
Сокирянським РВ УМВС України в Чернівецькій області розшукується безвісти зникла неповнолітня Костенюк Жанна Іванівна, 1993 року народження, жителька села Романківці Сокирянського району
Чергова акція з серії «Купуй українське!» чомусь не надихає пересічних українців, – скаржаться партійні боси та чиновники в костюмах і мештах дорогих світових марок.
У 2020 році відділи державної виконавчої служби у Чернівецькій області стягнули 55828688 гривень аліментів на користь 6102 дітей. Від 1 січня 2021 року […]