Науковці в Ірландії, Великій Британії та Китаї знайшли продукти, здатні знижувати ризик розвитку раку кишечнику, передає The Irish Times. З’ясовано, що щоденне споживання 74 г цибулі ріпчастої зменшує ймовірність виникнення пухлин на 79%. Такі ж властивості мають зелена цибуля, цибуля шалот (або сороказубка, кущівка; вона запашніша, частіше використовують її зелену частину) і часник. Фахівці пояснюють цілющий ефект тим, що в цих рослинах міститься аліцин – речовина, що позбавляє клітини вільних радикалів. Лікарі радять споживати цибулю та часник, не піддаючи їх термічній обробці, адже корисні властивості продуктів знижуються від тепла в рази. Для покращення стану кишечнику варто починати день склянкою теплої води, масажувати живіт після їжі і споживати якнайменше солодощів.
Вам також може сподобатися
Від 0 годин 9 листопада у Чернівцях, Новодністровську, Вижницькому, Глибоцькому, Заставнівському, Кельменецькому, Кіцманському, Новоселицькому, Сокирянському, Сторожинецькому та Хотинському районах дозволяється: * здійснення […]
Зашквар, допущений СБУ щодо журналістів Слідства.Інфо, виліз організації боком, натомість значно масштабніший зашквар ОПи (Офісу Президента) стосовно Бігус.Інфо замовчується… ІЛЛЯ ВІТЮК. ФОТО […]
З початком війни у Європі стартувала ініціатива Hospitality Helps, назва якої перекладається, як «Гостинність допомагає». Власники готелей у різних країнах Європи пропонують […]
У вересні цього року українців очікують дві потужні магнітні бурі. Перша магнітна буря накриє Землю вже 6 вересня. Саме тоді до нашої […]