Науковці в Ірландії, Великій Британії та Китаї знайшли продукти, здатні знижувати ризик розвитку раку кишечнику, передає The Irish Times. З’ясовано, що щоденне споживання 74 г цибулі ріпчастої зменшує ймовірність виникнення пухлин на 79%. Такі ж властивості мають зелена цибуля, цибуля шалот (або сороказубка, кущівка; вона запашніша, частіше використовують її зелену частину) і часник. Фахівці пояснюють цілющий ефект тим, що в цих рослинах міститься аліцин – речовина, що позбавляє клітини вільних радикалів. Лікарі радять споживати цибулю та часник, не піддаючи їх термічній обробці, адже корисні властивості продуктів знижуються від тепла в рази. Для покращення стану кишечнику варто починати день склянкою теплої води, масажувати живіт після їжі і споживати якнайменше солодощів.
Вам також може сподобатися
Розвиток малого і середнього бізнесу проголошений сьогодні одним із пріоритетних напрямів економічної політики в Україні. Однак, незважаючи на декларації керівництва держави, в […]
Як і кожне масштабне дійство, президентська кампанія не обійшлася без безлічі курйозних ситуацій.
Ви ще не готові стати мамою, та хочете зберегти здоров’я, щоби стати нею в майбутньому? Саме час дізнатися більше про контрацепцію. Хоча […]
У квітні магнітних бур не багато, та відбудуться вони у найменш підходящий час. Точна дата нікого не порадує: геомагнітний шторм очікується на […]