Науковці в Ірландії, Великій Британії та Китаї знайшли продукти, здатні знижувати ризик розвитку раку кишечнику, передає The Irish Times. З’ясовано, що щоденне споживання 74 г цибулі ріпчастої зменшує ймовірність виникнення пухлин на 79%. Такі ж властивості мають зелена цибуля, цибуля шалот (або сороказубка, кущівка; вона запашніша, частіше використовують її зелену частину) і часник. Фахівці пояснюють цілющий ефект тим, що в цих рослинах міститься аліцин – речовина, що позбавляє клітини вільних радикалів. Лікарі радять споживати цибулю та часник, не піддаючи їх термічній обробці, адже корисні властивості продуктів знижуються від тепла в рази. Для покращення стану кишечнику варто починати день склянкою теплої води, масажувати живіт після їжі і споживати якнайменше солодощів.
Вам також може сподобатися
Нині можна відвідати постійно діючі експозиції: *Культове мистецтво 12 – поч.20 ст.; *Образотворче мистецтво 18 – поч. 21 ст.; *Орнаментальне мистецтво Буковини […]
До кінця І чверті (26 жовтня) учні 9-их класів не будуть повністю забезпечені новими підручниками
Якщо вас мучить головний біль, а ви не бажаєте гасити його таблеткою, озбройтеся простими методами: За сильного головного болю негайно відкладіть усі […]
Якщо вчасно долучити до раціону дитини рибу, можна зменшити ризик розвитку астми, стверджують дослідники з Нідерландів. Експерти медичного центру Еразма в Роттердамі […]