Науковці в Ірландії, Великій Британії та Китаї знайшли продукти, здатні знижувати ризик розвитку раку кишечнику, передає The Irish Times. З’ясовано, що щоденне споживання 74 г цибулі ріпчастої зменшує ймовірність виникнення пухлин на 79%. Такі ж властивості мають зелена цибуля, цибуля шалот (або сороказубка, кущівка; вона запашніша, частіше використовують її зелену частину) і часник. Фахівці пояснюють цілющий ефект тим, що в цих рослинах міститься аліцин – речовина, що позбавляє клітини вільних радикалів. Лікарі радять споживати цибулю та часник, не піддаючи їх термічній обробці, адже корисні властивості продуктів знижуються від тепла в рази. Для покращення стану кишечнику варто починати день склянкою теплої води, масажувати живіт після їжі і споживати якнайменше солодощів.
Вам також може сподобатися
15 ТРАВНЯ 2021 РОКУ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ АСТРОНОМІЇ Міжнародний день астрономії – це прекрасна можливість для ентузіастів і професіоналів астрономії поділитися своїми […]
Тому в нас і дороги погані Ревізія фінансово-господарської діяльності Департаменту ЖКГ чернівецької міської ради, проведена працівниками Контрольно-ревізійного управління в Чернівецькій області, охопила […]
Відповідь у двох словах: прозорості та покарання. Прозорості, зрозуміло щодо їхніх статків. Отож, 48 нардепів від ОПЗЖ та «За майбутнє», відчувши запах […]
Тарифи на електроенергію для населення підняли від 1 червня. Максимальне зростання тарифів передбачається лише для побутових клієнтів, які на місяць споживають понад […]