Науковці в Ірландії, Великій Британії та Китаї знайшли продукти, здатні знижувати ризик розвитку раку кишечнику, передає The Irish Times. З’ясовано, що щоденне споживання 74 г цибулі ріпчастої зменшує ймовірність виникнення пухлин на 79%. Такі ж властивості мають зелена цибуля, цибуля шалот (або сороказубка, кущівка; вона запашніша, частіше використовують її зелену частину) і часник. Фахівці пояснюють цілющий ефект тим, що в цих рослинах міститься аліцин – речовина, що позбавляє клітини вільних радикалів. Лікарі радять споживати цибулю та часник, не піддаючи їх термічній обробці, адже корисні властивості продуктів знижуються від тепла в рази. Для покращення стану кишечнику варто починати день склянкою теплої води, масажувати живіт після їжі і споживати якнайменше солодощів.
Вам також може сподобатися
«Осінній салон» відкрили учні «Арт-студії» в Буковинській державній фінансовій академії. Виставку під назвою «Подив» представили артстудійці, учасники проекту з нагоди святкування 20-ї річниці конвенції ООН про права дитини.
Щомісяця 19 числа на Центральній площі Чернівців благодійний фонд «Подаруй дитині життя» організовує збір коштів для маленьких буковинців, хворих на рак та […]
Корисна чи все-таки не дуже вівсяна каша? Багато хто вважає її джерелом «порожніх калорій», які сприяють набору ваги. Дієтолог пояснила, що вівсянка […]
Ані Лорак стала членом журі фестивалю “Нова хвиля”, який відбудеться цьогоріч у Сочі. Окрім того, вона буде членом журі дитячої “Нової хвилі”, […]