Науковці в Ірландії, Великій Британії та Китаї знайшли продукти, здатні знижувати ризик розвитку раку кишечнику, передає The Irish Times. З’ясовано, що щоденне споживання 74 г цибулі ріпчастої зменшує ймовірність виникнення пухлин на 79%. Такі ж властивості мають зелена цибуля, цибуля шалот (або сороказубка, кущівка; вона запашніша, частіше використовують її зелену частину) і часник. Фахівці пояснюють цілющий ефект тим, що в цих рослинах міститься аліцин – речовина, що позбавляє клітини вільних радикалів. Лікарі радять споживати цибулю та часник, не піддаючи їх термічній обробці, адже корисні властивості продуктів знижуються від тепла в рази. Для покращення стану кишечнику варто починати день склянкою теплої води, масажувати живіт після їжі і споживати якнайменше солодощів.
Вам також може сподобатися
Шановні читачі газети «ВЕРСІЇ». Усім, хто ще не встиг передплатити нашу газету, нагадуємо, що до кінця передплати залишилося всього 26 днів. Тож, […]
Море допоможе Кримчани прийняли рішення про безплатне оздоровлення буковинських дітей з родин, які через стихію втратили житло і опинилися в скрутних умовах. […]
Передано до суду обвинувальні акти стосовно підрядника та двох інженерів з технічного нагляду, які привласнили бюджетні кошти, підробили та використали офіційні документи […]
Із зарплати списуватимуть 25% на виплату заборгованості В Україні борг населення за комунальні послуги перевалив за 29 млрд грн. Це без врахування […]