Звернення

до жителів Чернівецької області, керівників районних, міських, селищних та сільських рад, депутатського корпусу рад усіх рівнів, буковинської діаспори
Шановні краяни!
Дорогі побратими та посестри!

Рідний для всіх і кожного з нас буковинський край зазнав страшного лиха: небачена за своєю силою, масштабами та руйнівними наслідками повінь забрала людські життя, завдала багатомільярдних втрат економіці Чернівецької області, позбавила домівок, домашнього господарства, городини та набутків тисячі жителів Буковини.
Від імені депутатського корпусу Чернівецької області, від усіх територіальних громад міст, селищ,  сіл нашого краю та від себе особисто я приношу щирі співчуття рідним та близьким загиблих, усім нашим землякам, які зазнали збитків, спричинених безжальною стихією. Вірю, що у ці важкі дні ви не залишитесь наодинці з лихом, адже чуйність, готовність прийти на допомогу і вміння сприймати чужу біду, як свою, були, є і будуть людськими чеснотами, притаманними жителям буковинського краю.
Уряд і Президент України, крайова та місцева влада роблять сьогодні все можливе для усунення наслідків повені, надання  невідкладної допомоги постраждалим і відновлення нормального життя територіальних громад тих населених пунктів, які зазнали руйнувань і збитків внаслідок стихійного лиха. Разом з тим, я глибоко переконаний, що тільки згуртованими зусиллями влади і громади можна здолати спільну біду і попередити її виникнення в майбутньому.
Закликаю колег – депутатів рад усіх рівнів, державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, керівників та активістів політичних партій і громадських організацій, релігійних громад і національно-культурних товариств, засновників благодійних фондів і меценатів, буковинців, які живуть в інших регіонах України та зарубіжних країнах, усіх людей доброї волі долучитися до доброчинної допомоги постраждалим від повені. Щирістю небайдужих сердець, силою дружніх рук, мудрістю добрих справ подолаймо підступність стихії, зневіру і розпач наших земляків, які зазнали страшної біди!
Єднаймося у спільній праці в ім’я гуманної цілі – допомогти і підтримати ближніх, задля гідного сьогодення та майбуття Буковини і буковинців!

Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ,
Голова Чернівецької
обласної ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *