Знайшли цікаві додатки iPhone, яких немає на Android, і ділимося з вами

iOS і Android давно змагаються щодо асортименту додатків. І з огляду на популярність iPhone, ПЗ Apple лідирує. Ми підготували кілька ексклюзивних додатків, які змусять ваших друзів з Android терміново перейти на «яблучні» смартфони!

Halide


Це професійний фотоінструмент із величезною кількістю налаштувань. Ви можете вручну керувати:
1. витримкою;
2. ISO;
3. балансом білого.
Halide підтримує знімання в RAW для подальшої обробки знімків. Завдяки цьому ви можете як відкрити нові можливості камер базових пристроїв Apple, так і отримати більше контролю над усіма аспектами фотографування в iPhone 15 Про Макс та інших Pro-версіях. Halide зберігає фотографії в RAW-форматі без будь-якої обробки. Це дає змогу надалі розкрити весь потенціал знімків за допомогою професійних програм на кшталт Lightroom і Adobe Camera Raw.

Bear


Це чудова програма для нотаток, що дає змогу форматувати та редагувати документи як завгодно. Bear пропонує найширший набір інструментів для форматування нотаток — від базових опцій на кшталт напівжирного і курсиву, до нумерованих і маркованих списків, вставки таблиць, посилань, блоків коду і математичних формул. Особливо корисна функція інтелектуального пошуку, яка знаходить текст навіть на фотографіях і в документах. Ви можете додати в програму зображення з галереї або камери iPhone, а також PDF та інші файли. І додаток проіндексує текст усередині них, щоб можна було легко знаходити потрібні нотатки. Доступна можливість структурувати інформацію за допомогою заголовків, а також задавати різні рівні вкладеності. Це дасть змогу підтримувати ідеальний порядок серед сотень нотаток. А завдяки синхронізації з iCloud ваші записи завжди будуть під рукою на будь-якому пристрої Apple!

Overcast


Цей сучасний плеєр подкастів отримав кілька опцій, недоступних на Android. Наприклад, технологія Smart Speed автоматично прискорює відтворення, прибираючи паузи в мові. А функція Voice Boost вирівнює гучність різних подкастів. Overcast вміє автоматично вирізати непотрібні паузи та «е-е-е» з мови в подкастах, прискорюючи прослуховування без втрати сенсу. Це дуже зручно, коли ви слухаєте щось для загального розвитку, і вам не потрібно сприймати абсолютно всі слова. У середньому подкасти прискорюються в 1.3-1.8 рази. Overcast вміє завантажувати подкасти для офлайн-прослуховування. Він підтримує Apple Watch і синхронізує вашу історію на всіх пристроях. Тож ви можете почати слухати подкаст на iPhone, продовжити на iPad, а потім завершити на Macbook, і при цьому не загубите місце, на якому зупинилися. Єдиний мінус — періодичні рекламні вставки. Але їх можна позбутися, придбавши платну підписку. Використовуйте весь потенціал свого гаджета, отримуючи переваги ексклюзивних додатків платформи. І не забудьте похвалитися можливостями цих програм перед друзями з Android

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *