Куди звертатися, якщо ви зіткнулися з насильством під час війни? ·

І, зокрема сексуальним.

Спеціалізовану психотерапевтичну підтримку людям, які зазнали насильства під час війни, з будь-якого куточка України, включно з тимчасово окупованими територіями й закордоном надає онлайн-платформа «Аврора».
Для подолання травматичного досвіду, відновлення емоційної рівноваги та внутрішнього ресурсу постраждалі можуть отримати комплексну, безоплатну й конфіденційну підтримку психотерапевтів та психотерапевток, а також дистанційно звернутися по консультацію до медичних фахівців та юристів.
Щоби скористатися послугами, потрібно заповнити форму на сайті avrora-help.org.ua/home, вказавши, якої допомоги ви потребуєте, вибрати спеціаліста чи спеціалістку, з якими хочете працювати, а також зручний для вас спосіб спілкування: телефоном, у месенджері тощо.
Отримати допомогу на онлайн-платформі «Аврора» може будь-хто незалежно від віку чи статі. Фахівці й фахівчині платформи допоможуть стабілізувати їхній стан, віднайти сили жити далі й будувати майбутнє.
Онлайн-платформа «Аврора» дає змогу провести до безоплатних психотерапевтичних сесій, кожна з яких триває хвилин. Якщо ви потребуватимете додаткових сесій, то зможете продовжити роботу із психотерапевтом чи психотерапевткою.
Не соромтеся звернутися по допомогу, якщо ви чи ваші близькі зазнали насильства під час війни, зокрема сексуального. «Аврора» – ваш простір підтримки та довіри!
Онлайн платформа «Аврора» є спільною ініціативою Фонд Народонаселення ООН в Україні – UNFPA UkraineОфіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Урядова уповноважена з ґендерної політики Катерина Левченко за підтримки British Embassy Kyiv
#UNFPAUkraine #ОнлайнПлатформаАврора
Джерело: Іnternews Ukraine

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *