Зелена толока у Чернівцях

Під час Толоки у Чернівцях впорядкували кладовища, парки та прибережні смуги

У ході Зеленої Толоки 11 квітня у Чернівцях лише у прибиранні кладовища на вул. Зеленій взяли участь 183 працівників міської та Першотравневої районної рад. Ними було прибрано могили видатних чернівчан, загалом 14 секторів кладовища, вивезено 226 кубометрів сміття.

У прибиранні берегів р. Прут в районі дамби на вул.Прутській взяли участь понад 300 працівників КЖРЕПу№12, ЧФ «Приватбанку» та «Райфффайзен Банк Аваль», школи №14, а також студенти будівельного технікуму та активісти Спілки Активної Молоді. Тут зібрано та вивезено 127 кубометрів сміття.

Депутати Першотравневої районної ради прибрали зелену зону на вул.Бориспільській, а працівники ПП « Життлосервіс» зібрали та вивезли 185 кубометрів сміття з берегів р.Прут на ділянці від. вул.Калинівської до об’їзної дороги.

У сквері біля пам’ятника воякам Буковинського куреню за участю голови обласної ради Івана Шилепницького, першого заступника голови облдержадміністрації Віктора Павлюка, працівників управлінь охорони навколишнього середовища та лісового і мисливського господарства висаджено 350 кущів самшиту та 50 туй.

У Толоці лише в Першотравневому районі взяли участь понад 2,6 тисяч чернівчан, які зібрали та вивезли понад 600 кубометрів сміття. Активно до проведення Толоки долучилися ТОВ «Машзавод», ПМК-76, ВАТ «Чернівціобленерго», ДКП «Чернівціводоканал», АТЗТ «Розма» , ВАТ « Свемон-Захід», Чернівецький хлібокомбінат, цегельні заводи №3 та №1, ТОВ « Техно», фірма « Ніко-Чернівці», військова частина А -0264, ГУ МНС у Чернівецькій області, лікарня швидкої медичної допомоги, школи № 28,42, ліцей №2, ПТУ №8.

Загалом у Чернівцях станом на 13 квітня у ході Толоки прибрано 237 вулиць, 450 дворів, 93 дитячих майданчика, 4 парки, майже усі сквери, кладовища, придорожні схили, зупинки громадського транспорту, ліквідовано 127 стихійних сміттєзвалищ, розчищені берега та русла малих річок. До участі у Толоці доучилися понад 300 підприємств, установ та організацій , майже 11 тисяч чернівчан.

До адміністративної відповідальності за порушення правил благоустрою притягнуто понад 200 осіб.

Прес-центр Чернівецької міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *