Штраф за сексуальні послуги

65 чернівчан оштрафували за порушення правил благоустрою та дотримання тиші, надання сексуальних послуг за грошову винагороду

65 громадян притягнуто до адміністративної відповідальності впродовж березня цього року за рішенням адміністративної комісії при виконавчому комітеті Першотравневої районної ради в місті Чернівці. Про це повідомив заступник голови районної ради, голова адміністративної комісії Юрій Штефуник.

Найбільше порушників (47) оштрафовано за порушення правил благоустрою, недодержання правил щодо забезпечення чистоти.

Зокрема, 17 порушників оштрафовано за відсутність угоди та сплати за вивіз ТПВ МКП „Чернівціспецкомунтранс”, а ще 11 чернівчан попередили, що будуть притягнути до відповідальності, якщо не укладуть таку угоду.

На 7 правопорушників накладено адмінстягнення за засмічення території при здійсненні стихійної торгівлі, на 9 – за неприбирання від сміття прилеглих територій, захаращення двору спільного користування, проведення земляних робіт без відповідного дозволу, на 2 – за відсутність урни при вході в магазин, 1 – за виніс бруду автомобільним транспортом на проїжджу частину.

За порушення правил торгівлі на ринку оштрафовано троє чернівчан, стільки ж – за порушення правил тиші та громадського спокою.

Накладено адмінстягнення на 8-м правопорушників за надання сексуальних послуг за грошову винагороду.

Прес-центр Чернівецької міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *