Заступника начальника ДАІ послали «в ліс по гриби»

Підняти питання про повернення старих цін на проїзд у громадському транспорті Чернівців пообіцяв Віталій МИХАЙЛІШИН, секретар міської ради, якщо перевізники не покращать якість перевезення в їхніх транспортних засобах.

Уже звичні нам порушення в міських маршрутних таксі – недотримання графіку маршруту, відсутня культура спілкування водіїв, незадовільний санітарний стан автобусів, відмова перевозити пільговиків… Список можна продовжувати довго. Але пасажири покірно терплять, а ціни невпинно зростають. Нині Чернівці – друге, після Львова, місто на Західній Україні, де найвищі тарифи на перевезення пасажирів. Хоча, львівські маршрути набагато довші за чернівецькі…

Зростання тарифів перевізники пояснюють підвищенням цін на бензин, паливо-мастильні матеріали тощо. За словами Василя ТИМОФЄЄВА, заступника міського голови, який курує у Чернівцях житлово-комунальне господарство, ринок пасажирських перевезень у місті переповнений, тож недобросовісних перевізників доведеться посунути.

Нині ж лідерами серед порушників є перевізники, які надають послуги під номерами 10, 10А, 38, 43.

Загалом же, водії маршруток досягли «піку свого нахабства»: під час проведення авторалі у суботу один з них послав заступника начальника ДАІ «в ліс по гриби». Якщо ж схожі неподобства терплять керівники міста, що ж говорити про «простих смертних»?

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *