Загибель у Різдвяному містечку

більше запитань, ніж відповідей

Продавчиня сувенірів з Косова загинула під час пожежі в одному з дерев’яних будиночків Різдвяного ярмарку в Чернівцях.

Пожежа сталася вночі 18 січня. За словами сусідів по містечку, жінка зачинила кіоск й оскільки була нетверезою, двоє хлопців посадили її на маршрутку. Чому пізніше вона опинилася знову на місці торгівлі і чому будиночок загорівся – поки що сказати не можна, є тільки припущення, повідомили у прес-службі УДСНС в області.

З власних джерел «Версіям» стали відомі додаткові обставини трагедії. Близькі до загиблої жінки люди здивовані деякими діями міліції. По-перше, приміщення, в якому знайшли тіло жінки, не було опечатане – тобто до нього після події могли мати доступ сторонні особи. Але братові померлої, який прибув на опізнання тіла, не дозволили оглянути будиночок. Рідні, що оглянули-таки будиночок, побачили, що під час так званої «пожежі» паперові коробки від товару навіть не зайнялися.

Правоохоронці, за словами близьких померлої, не надають жодної інформації і не переймаються тим, що при жінці не знайдені особисті речі. Бо без тих речей, зокрема ключа, вона не могла б потрапити до будиночка, а отже, вони щезли вже після її повернення на місце події. Близькі стверджують, що серед зниклих речей був і гаманець щонайменше з денним виторгом. Дивують також начебто свідки, які стверджують, що допомагали жінці сісти в маршрутку. Але ж  вона їздила на власній автівці. До того ж, не зловживала спиртним.

Тож запитань чимало, і важливо, аби було проведене ретельне розслідування та знайдені відповіді, а не просто формально закрита справа.

Редакція повідомлятиме про перебіг цієї неоднозначної справи.

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *