За пів року буковинці витратили на нові авта 11 млн доларів

Упродовж січня-червня у Чернівцях та області зареєстрували 320 нових автомобілів загальною вартістю 11 млн доларів, – повідомляє пресслужба сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Позашляховики і кросовери становили 88% від загальної кількості проданих авто в регіоні. Дизельними двигунами були обладнані 38% автомобілів. Середня ціна склала 34 500 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. 

Найпопулярнішим брендом була Toyota. У регіоні з початку року придбали 80 таких автомобілів на суму 3 млн доларів. Кросовер Toyota RAV4 став бестселером серед моделей і покрив 10% продажів. Крім нього часто купували Kia Sportage і Toyota Land Cruiser Prado.

Зокрема у травні у Чернівцях та області придбали 60 нових автомобілів на суму 2,1 млн доларів, найпопулярнішою маркою серед яких також була Toyota. Серед моделей тоді найбільшу кількість продажів отримали Mitsubishi L200, Toyota RAV4 і Kia Sportage

Загалом упродовж січня-червня в Україні зареєстрували 48 000 нових автомобілів на загальну вартість 1,5 млрд доларів. Це на 23% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Серед усіх зареєстрованих в Україні авт були й автомобілі преміум-сегменту: 4 Rolls-Royce Cullinan; 1 Rolls-Royce Wraith; 1 Rolls-Royce Ghost; 9 Bentley Continental GT; 5 Bentley Flying Spur та 1 Aston Martin DB11.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *