Міськрада назвала найбільш травмонебезпечні вулиці Чернівців

Міськрада каже, що статистика вуличного травматизму входить до оцінки роботи комунальників. Утім, коли б воно було так, то дані, що їх оприлюднює травмпункт, були б все ж таки іншими.

У Чернівцях протягом святкових днів, 1-4 січня, сталося загалом не так уже й багато асфальтно-вуличних пригод – 46. Мабуть, люди таки, переважно, сиділи вдома, бо 1 січня сталося 12 вуличних травм, 2 січня -16, 3 січня – 15, 4 січня – 3, в тому числі у Шевченківському районі – 32, Першотравневому – 8, Садгірському – 6. Серед травмованих – четверо дітей. Найбільше постраждали мешканці 4-х вулиць: Руської, Південно-Кільцевої, Героїв Майдану та М.Тореза. У центральній частині міста за цей період було зафіксовано 10 вуличних травм.
Промовистою є статистика торішнього грудня, коли по допомогу до лікарів звернулося 360 травмованих на вулиці. Хоча за попередній 2013-ий рік вуличних травм було ще більше – 454.
Лідером з травматизму на вулицях у грудні 2014-го став Шевченківський район – 213; найменше надзвичайних подій було у Садгірському районі – 32. Середню позицію з 115 вуличними травмами посів Першотравневий район. У центральній частині Чернівців сталося 35 вуличних травм. Серед травмованих у грудні – 44 дитини.
Найчастіше люди падали на вулицях Руській, пр. Незалежності, Комарова, Головній, Південно-Кільцевій, Героїв Майдану, Ентузіастів, Хотинській, бул. Героїв Сталінграда. Всі рекорди побила неділя 7 грудня 2014 року, коли сталося 32 пригоди. Відтак уже пішло зі зменшеням: 17 грудня – 23, 8 грудня – 22 та 13 грудня – 21 вулична травма.
Статистика вуличного травматизму береться до уваги при оцінці роботи комунальних служб, наголошується на сайті міської ради.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *