У суді над заступником голови облради Манілічем оголошена перерва

Продовження розгляду апеляційної скарги відбудеться 12 січня 2015 року о 10.00
Сьогодні, 5 січня, в Апеляційному суді Чернівецької області відбулося судове засідання у справі проти заступника голови Чернівецької облради Валентин Маніліча. Нагадаємо, заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин Маніліч постановою Шевченківського районного суду м. Чернівців від 5 грудня 2014 року був визнаний винним у корупційних діяннях і на нього був накладений адміністративний штраф у розмірі 340 гривень у дохід держави.
Від сторони звинувачення на судове засідання з’явився старший прокурор прокуратури Чернівецької області Анатолій Кіореско. У судовій залі був присутній і сам Валентин Маніліч та двоє його представників. На судове засідання прийшли також активісти Чернівецького «Майдану» та представники місії ОБСЄ.
На усне клопотання журналіста «Версій», головуючий суддя Василь Петлюк дозволив фото- та відеозйомку судового процесу. Прокурор і відповідач Маніліч цьому не заперечували.
Представники відповідача заявили клопотання про виклик свідків, однак суддя його відхилив. Після дослідження письмових доказів з декількох томів, у судовому засіданні оголосили перерву. Продовження розгляду справи відбудеться 12 січня 2015 року о 10.00.
Галина ЄРЕМІЦА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *