Успішна пані Чернівців – 2009

Представниця ДПА в Чернівецькій області здобула звання «Успішна пані Чернівців – 2009»

nataly_donec_1
У конкурсі «Успішна пані Чернівці», що традиційно відбувається напередодні 8-го березня, перемогу здобула заступник начальника управління оподаткування юридичних осіб Державної податкової адміністрації в Чернівецькій області Наталія Донець.

Творче змагання чарівних чернівчанок проводиться в місті вже всьоме, та лише другий рік поспіль за титул найуспішнішої змагаються представниці податкової служби. Й роблять це з тріумфальними результатами – минулоріч звання 1-ї віце-міс та почесне друге місце здобула також представниця ДПА в Чернівецькій області Ірина Пецько.

«Успішна пані Чернівців 2009» розповідає, що найважче їй далося рішення взяти участь у конкурсі та налаштуватись на публічний виступ на сцені, оскільки її досвід у цьому досі обмежувався переважно промовами на нарадах та колегіях. Під час конкурсу радникові податкової служби 2-го рангу довелося взяти участь у дефіле та виході у вечірніх сукнях, продемонструвати український танок, а також – декламувати вірші, перевтілитися у богиню справедливості та невідворотного покарання Немезиду та навіть …змагатись на шпагах.

В дитинстві пані Наталія займалась спортивним фехтуванням, тож ці навички допомогли створити на сцені образ Міледі з улюбленого кінофільму «Дартан’ян та три мушкетери». Вочевидь, податківець в погонах підполковника була достатньо переконливою в ролі білявої бестії, бо без зусиль обійшла конкуренток та завоювала не лише серця всіх членів журі (що складалося виключно з успішних чернівецьких чоловіків) а й глядачів. До слова, це був той рідкісний випадок, коли оцінка залу збіглася з точкою зору суддів – ще напередодні стало відомо, що Наталія Донець зі значним відривом перемогла у народному Інтернет-голосуванні, яке проходило на сайті міської ради.

donec_mararash

Крім оберемку яскравих емоцій та приємних сюрпризів, участь у конкурсі принесла переможниці членство в клубі «Успішна чернівчанка», який вже не перший рік опікується долею дітей–сиріт. Тож тепер до сфери інтересів «Успішної пані Чернівців 2009», яка досі віддавала перевагу доволі екстремальним захопленням на кшталт гірських подорожей, плавання та стрибків із джампінгу, додасться також і турбота про маленьких знедолених чернівчан.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень ДПА в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *