Україна

«Писанка-2008»
У Коломиї у всесвітньовідомому музеї писанки розпочався фестиваль «Писанка-2008». Майстри мистецтв з різних регіонів України проводять виставки-продажі та майстер-класи. Тих, чиї писанки визнають найкращими, очікують призи.

А квитків немає!
Незважаючи на 47 додаткових поїздів, призначених «Укрзалізницею» до Пасхальних та травневих свят, придбати квиток на потяг – велика проблема. У напрямку Карпат білетів взагалі немає. У перекупників середня ціна квитка у купейний вагон – 250 грн.
Гуманітарка для гіганта
Білоруські взуттєвики вирішили полегшити життя найвищої людини на планеті – житомирянина Леоніда Стадника. Білоруси пошили йому 2 пари темно-коричневих черевиків 62-го розміру. Досі найвищого українця взували американці та бельгійці.
«Богоугодна» справа
На Сумщині священнослужителя звинувачують у педофілії. Постраждалі –  хлопчики 11-ти – 16-ти років. Крім того, у справі фігурують свідчення доньки священика, яка теж потерпала від батькових домагань. Священику «світить» від 3-х до 5-ти років тюрми.
Розводь українське!
На виставці собак «Перлина України» у Львові вперше показали представника породної групи – український кольоровий той. 10-місячний Капітошка важить майже 2 кг, має довгу сіро-коричневу кучеряву шерсть. Його нащадки претендують стати представниками першої української породи.
Кольорових тоїв у кінологічному клубі України розводять 4 роки. Уже вивели 78 песиків.
Породу зможуть зареєструвати років через 10–15. Для цього в собаки мають бути зафіксовані щонайменше 4 родові коліна. Цуценя можна купити за $300.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *