Світ

Путіну сватів не треба!
Керівництво газети «Московський кореспондент» повідомило, що видання закривається через фінансові труднощі. Однак, цю причину вважають надуманою. «МК» поплатився за матеріал про ніби-то розлучення Путіна з дружиною та його майбутнє весілля з гімнасткою Аліною Кабаєвою.

Хто найважче працює?
Сурдоперекладач – найскладніша професія у світі. Такий висновок зробили американські вчені. Вони стверджують, що перекладачі з мови глухонімих витримують фізичні більші навантаження та психологічні травми, ніж працівники шкідливих промислових виробництв.
Йшов-йшов – план знайшов
Нью-Йоркський бомж знайшов на смітнику план башти Свободи, яку хочуть збудувати на місці зруйнованого Всесвітнього торговельного центру. На аркушах з грифом «секретно» накреслені вентиляційні шахти, ліфти і опорні конструкції. Добре, що у смітниках не риються терористи!
Бійка по-християнськи
У Вербну неділю священики грецької і вірменської церков не поділили час біля могили Христа і влаштували бійку в Храмі гробу Господнього в Єрусалимі. Довелося викликати поліцію, яку християни побили вербовими гілками. До відділку потрапили вірмени, щоправда їх невдовзі відпустили.
У нас – грип, у их – лихоманка
22-річний житель Кочабамби (Болівія) став першою жертвою нової смертельної хвороби, названої «аренавірусом Чапаре». Її первинні симптоми схожі на грип: висока температура, головний біль і ломота у кістках. Через 2 дні починаються сильні кровотечі і людина гине. Вірус розноситься гризунами і подібний до тих, що спричиняють лихоманку Ласса, жовту лихоманку і лихоманку Денге. Рівень смертності від цих хвороб становить 30%.
Торік від лихоманки Денге у Латинській Америці померло 87 людей, а перехворіло – 93 тисячі. Від жовтої лихоманки померло 17 осіб.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *