Чернівці. Бюджетники отримали зарплату вчасно

ЧЕРНІВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
2 лютого 2009 року
Прес-центр інформує:

Усі бюджетники Чернівців отримали зарплату за січень своєчасно і у повному обсязі

Фонд заробітної плати у січні 2009 року працівникам установ та організацій, які фінансуються з Чернівецького міського бюджету становив 18 мільйонів 382 тисячі гривень. Це майже на 3,2 млн. грн. більше, ніж у січні 2008 року.

Станом на 27-28 січня працівники усіх бюджетних установ міста отримали зарплату за січень у повному обсязі. Про це повідомив заступник міського голови , начальник фінансового управління міської ради Євген Прокопець.

Загалом видатки з Чернівецького міського бюджету у січні склали 30,9 млн. грн., що на 4,1 млн. грн. більше, ніж у січні 2008 року. Першочергово фінансувалися соціально захищені статті – видатки на зарплату освітянам, медикам, культпрацівникам, оплату спожитих бюджетними установами енергоносіїв та комунальних послуг, організацію харчування у закладах освіти та охорони здоров’я, закупівлю ліків, потреби соціальної сфери.

У січні було забезпечено виконання всіх доходних джерел загального фонду міського бюджету. Без трансфертів до загального фонду було зібрано 20,7 млн. грн., що на 10% більше від запланованого і на 21% або на 3 млн. 590 тис. грн. більше, ніж у січні минулого року.

Доходну частину ІІ кошика у січні виконано на 107,3%, спецфонду – на 103,6%. Водночас через невиконання плану надходжень від продажу землі ( у січні з цього джерела отримано лише 405,7 тис. грн.) бюджет розвитку виконано тільки на 72,3%.

Понад 2,1 млн. грн. місто недоотримало у січні цільових субвенцій з держбюджету на оплату пільг та субсидій з оплати комунальних послуг, а також послуг зв’язку та транспорту.

Планові надходження до трьох районних у місті бюджетів у січні перевиконано на 14-26,6%.

«Жодних підстав для появи у Чернівцях заборгованості із зарплати у бюджетній сфері немає. Усі працівники освіти, охорони здоров’я, культури, соціальної сфери і надалі отримуватимуть зарплати без затримок і в повному обсязі», – запевнив Євген Прокопець.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *