Україна

Пальчики обсмокчеш!
Свято національної кухні відбулося в Донецьку. Кухарі 15 общин у національних строях пропонували всім бажаючим відвідати народні страви: ткемалі, аджику, драники. ширву, пиріг «леках», борщ з пампушками, кнедлики. Свято відвідав навіть консул Чехії в Україні.
Вода або мобілка
У Запоріжжі в тих, що заборгували за тепло, забирають техніку і приміщення. Лише за 10 днів назбирали майна на 55 тис. грн. Коли протягом 10 днів боржники не заплатять, їхні мобілки, побутова техніка і приміщення підуть з молотка. Водночас усіх боржників відключають від гарячої води.
Ось де трудоголіки!
Найнижчий рівень офіційного безробіття (0,5%) зафіксовано в Маріуполі Донецької області. Від початку року в місті створено 4259 нових робочих місць. Центр зайнятості на сьогодні пропонує 2440 вакансій, що майже удвічі більше, ніж кількість зареєстрованого незайнятого населення.
Знову пам’ятник
Пам’ятник Папі Римському Івану Павлу ІІ відкрили в Одесі. Почесним гостем на відкритті був кардинал Станіслав Дзівіш, особистий секретар Івана Павла ІІ протягом усього періоду його понтифікату. Відкриття пам’ятника приурочили до ІV католицького Дня молоді Одесько-Сімферопольської єпархії.
«Типу бізнесмен»
Син голови миколаївської облради «регіоналки» Тетяни Демченко, він же виконавчий директор фірми «Авангард»  Андрій Демченко зняв з рахунку головного відділення «Приватбанку» в Миколаєві $160 тис. готівкою, нібито для зазначеної агрофірми. Гроші зняті з одного з рахунків сім’ї без відома матері. За неофіційною інформацією, син голови облради захоплюється азартними іграми і не виключено, що гроші знадобилися саме для погашення боргу. Адже такі випадки, тільки з меншими сумами, траплялися й раніше. Офіційну ж версію щодо коштів, знятих начебто для потреб сімейного господарства, поширили, аби уникнути ажіотажу навколо відомого в області прізвища.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *