Світ

Де найбагатші монархи?
80-річний король Таїланду Пуміпон Адульядет очолив рейтинг найбагатших монархів світу за версією журналу «Forbes». Його статки оцінюються в $35 млрд. Другий – шейх емірату Абу-Дабі Халіф Бен Заейд аль-Нах’ян ($23 млрд.), третій – султан Брунею хадж Хассанал Болкіах ($20 млрд.)
Щасливі квитки
Подружжя Верліна і Джудіт Адамсонів  зі штату Вісконсін виграли в лотерею $1,4 млн. У пари виявилося… 4 виграшних квитки по $350 тис. кожен. Усі квитки були придбані в різних місцях, але містили одну й ту ж виграшну комбінацію. Після сплати всіх податків подружжя отримає $955 тис.
Відра – до банку!
Жебрачка з індійського міста Колката здала до банку 3 відра монет, які вона зібрала за роки стояння на вулиці.
100  кг монет банкіри рахували 3 дні. Заощадження 60-річної бомжихи «потягнули» на 30 тис. рупій. Ідея здати гроші в банк виникла у поліцейських, яких викликала жінка, щоби відібрати скарб у хуліганів.
Бізнес за 1 пенс
Британка Лінн Пекетт виставила на продаж за один пенс власний бар «Роуз Хаус» в Шеффілді. Це єдиний спосіб позбутися нерентабельного бізнесу, каже вона. Потенційному покупцеві доведеться оплатити також увесь нереалізований товар і обладнання бару. Виторг різко зменшився торік після заборони паління у громадських місцях.
Ставка на життя
Смертельно хворий 58-річний ірландець Джон Метьюс отримав $10 тис. Він уклав парі, що…залишиться живим всупереч прогнозам лікарів. Лікарі діагностували в нього мезотеліому – злоякісну пухлину, яка виникла від роботи в асбестовій пилюці. Онкологи не знали випадків, коли з такою хворобою живуть більше 25-ти місяців. Тому Джон пішов до букмекерської контори і поставив 100 фунтів на те, що житиме більше цього терміну. Через 25 місяців і 1 тиждень контора виплатила йому виграш. Половину грошей Метьюс передав благодійній організації, яка допомагає хворим на рак.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *