Ціна безцінного

У черговий раз відбулася щомісячна благодійна акція  «Подаруй дитині життя». Відкрив її Голова однойменного фонду і депутат Обласної ради Франц ФЕДОРОВИЧ. Вже традиційно перші внески зробив особовий склад буковинської міліції на чолі із своїм начальником, генералом Георгієм ПРОСКУРНЯКОМ.  Чернівчани, які проходили повз, долучалися до пожертувувань на користь онкохворих дітей. Адже в держави є можливість (чи воля) надати хворій дитині на добу 2 грн 90 коп – на лікування і харчування. Тоді як медикаментозне лікування однієї дитини обходиться у 10-15 тис. на курс. Оперативне лікування із заміною кісткового мозку на Буковині не робиться, але і без такої операції значна частина дітей могла би бути вилікувана.
Так само традиційно концертний супровід акції складала юна співачка Аліна АЛЕКСАНДРОВА: після того, як страшна недуга забрала її сестричку, дівчинка пообіцяла робити все, що зможе, для хворих дітей. Ансамбль «Буковинський розмай» виконував запальні буковинські пісні. Вели програму і  приємно підбадьорювали присутніх незмінні ведучі свята: диктор ТРК «Чернівці» Олена ПАНТЄЛЄЄВА та діджей радіо «Блиск» Влад ВАКУЛОВИЧ.
І ось не менш приємний результат: близько 7 тисяч зібраних гривень! Може,  замало для повного дитячого щастя. Але чи не великий привід для про-довження?
Пилип ПУХАРЄВ, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *