Екс-спікер АТО подав до суду на Міноборони

Тепер він може спростовувати брехню. Зокрема, про Іловайськ

Олексій ДМИТРАШКІВСЬКИЙ, колишній спікер антитерористичної операції (АТО), звільнений зі служби взагалі без жодних виплат, подав до суду позов проти Міністерства оборони України, бо вважає, що з ним вчинили незаконно і всі процеси подавання інформації у відомстві надто піддаються цензурі. Про це він заявив у ефірі hromadske.tv.

Цитата

«Я від 16 вересня був виключений зі списків частини. За законодавством, мене повинні були розрахувати того ж дня. Але я досі не отримав ні від Міністерства оборони, ні від Генерального штабу розрахунку за жодну з служб. Тому мною прийняте рішення подати до суду, адже це протизаконно».

Деталі

При цьому екс-спікер зазначив, що на службі був змушений говорити багато брехні, зокрема щодо Іловайська.

Факти

За словами Дмитрашківського, в Міноборони існує дуже серйозна цензура, яку важко зрозуміти. Зокрема, інформація про Іловайськ свого часу зовсім не відповідала дійсності. Екс-спікер має намір докласти всіх зусиль, із тим, щоби правда стала відома всім.

Нагадаємо, раніше Дмитрашківський повідомляв, що під час подій в Іловайську у команди в штабі АТО була інформація на півтори сторінки друкованого тексті, але у підсумку в Києві її скоротили до трьох рядків.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *