ТОП 6 слотів на реальні гроші

Вирішили пограти у слоти на гривні? Тоді краще це робити у перевірених роками іграх. Вони мають звичні українському користувачеві дизайн та механіку. Популярні протягом довгих років апарати здатні не лише поповнити ваш гаманець солідними виграшами, але й задовольнити ваші ігрові потреби.

Спробуйте грати в автомати на гроші з нашого ТОП списку, який ми розташуємо нижче. Ви отримаєте короткий опис для того, щоб згадати добре знайомі бренди і швидко освоїтися в них.

Aztec Gold

Відкривають наш  ТОП, Піраміди від Мегаджек. Ця болгарська компанія розуміється на створенні дійсно цікавих слотів. Сюжетну лінію «закручено» навколо пірамід племені Ацтеків, які жили понад 500 років тому в центральній Америці. Головне завдання – дістатися в бонусному раунді до діамантової піраміди та відкрити 25 плит. За це ви будете винагороджені добрим виграшем. Спробувати гру в Демо режимі в Піраміди, можна перейшовши за посиланням: https://avtomaty.com.ua/ru/pyramid/.

Fruit Cocktail

Разом із ще однією легендою про мавпочку, про яку ми ще поговоримо далі, Фруктовий Коктейль став справжнім проривом. Елементи класичного дизайну та фруктова тематика зробили свою справу. Також позитивно на популярність далися взнаки різноманітність символів і нестандартний підхід до бонусу. Метою є упіймання 3 і більше полуничок в основному режимі та перехід у більш вигідний режим бонусу.

Resident

Цей апарат розробники з Igrosoft створили з метою задовольнити потребу геймерів в унікальному сюжеті для секретних агентів. Протягом усього процесу ви будете керувати агентом розвідки та розкривати різні сейфи з документами, нагородами та динамітом. А якщо вам пощастить, то зможете звільнити радистку Кет, за що й отримаєте окрему винагороду.

Crazy Monkey

Історія веселої мавпочки міцно в’їлася в розум українських гравців з часів реальних залів з апаратами. Простодушна і добра історія про примата вразить вас своєю яскравістю та унікальністю, якщо звичайно ви досі в неї жодного разу не грали. Завдання – спіймати бонусну гру з 3 стрибаючими мавпочками. Після цього ви зможете смикати мотузки і отримувати призи за фрукти, що випадають. Але пам’ятайте, що замість фруктів можуть випадати важкі предмети, які травмують голову примату. Такими є кувалда та кокос.

Book of Ra


Священні храми наповнені багатствами завжди манили людей. Австрійська компанія-виробник Новоматік свого часу вирішила скористатися такою любов’ю та впровадити цю тематику у свій слот. Успіх був приголомшливим, адже ще до появи на пострадянському просторі апарат набув незвичайної популярності як у самій Австрії, так і в Швейцарії, Німеччині та Австралії. Вам необхідно знайти 3 книги Ра для того щоб отримати доступ до дуже перспективного бонусу з спеціальними символами, що розширюються.

Вибираючи онлайн автомати з нашого ТОП 6 ви гарантуєте собі як мінімум цікаве проведення часу. Крім цього ви маєте чудовий шанс отримати солідні виграші. Але не забувайте, що грати в слоти на гривні варто виключно у перевірених онлайн казино з українською ліцензією на азартну діяльність. У цьому випадку ви робите ваш депозит безпечним.

Garage

Гараж відкриває цілу серію популярних апаратів від ₚосійського провайдера Ігрософт. Асортимент цього виробника також малий як і у Мегаджека, проте сюжети в їх азартних творах неймовірно близькі за духом нашому суспільству. Garage розповідає нам про простого чоловіка, який любить покопатися у власному автомобілі з пляшкою пивка. Але біда, через алкогольне сп’яніння він розгубив усі ключі та інструменти. Допоможіть йому знайти їх і отримайте за це призи.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *