Так і живемо… Епідемія убивств

У Селищі Сокирянського району знайшли задушеною 75-річну пенсіонерку, інваліда І групи. Через 2 доби міліціонери затримали 27-річного жителя Молдови, який уже 5 разів притягався до кримінальної відповідальності. Підозрюваний приїхав до матері, яка проживала у Селищі і наглядала за потерпілою. Добряче випивши, чоловік вирішив навідати пенсіонерку. Він кілька разів вдарив жінку по голові, після чого зґвалтував і задушив.
Кількома днями раніше на Сокирянщині сталося ще одне вбивство. 31-річна жінка з Грубного зарізала свого 36-річного співмешканця. Міліція з’ясовує, що саме не поділили закохані.
У Великому Кучурові Сторожинецького району знайшли у власній оселі труп 81-річного місцевого жителя. Під час огляду виявлено незначні тілесні ушкодження, а судмедекспертиза встановила, що смерть настала внаслідок перелому скроневої кістки голови з забоєм головного мозку від удару тупим ф. За скоєння вбивства затримали двох учнів Снячівської ЗОШ, 16-17 років. Поночі вони проникли до будинку старенького, вдарили його дерев’яною палкою по голові, забрали 1400 грн і втекли.
В одному з будинків Заставни виявили труп 55-річного господаря з численними забійними ранами обличчя та ножовим пораненням грудної клітини. Впродовж доби за скоєння злочину затримали 30-річного жителя цього ж міста. Напередодні чоловіки розпивали спиртне в одному з барів, а після його закриття вирішили продовжити «свято» у будинку старшого з них. Між ними виникла сварка, яка переросла у бійку. Смертельно поранивши господаря, гість викрав з його кишені 30 грн, а з оселі магнітофон.
ЦГЗ УМВС в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *