Гороскоп для буковинців

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ  на 7-14 листопада

ОВЕН

Коли докладете зусиль, обминете 7-го любовну сварку, а 12-го – конфлікт у колективі. 8-го не підписуйте фінансових документів, натомість 13-14-го – саме час для цього. Особисте налагодиться після 13-го.

ТЕЛЕЦЬ

Покладайтеся лише на себе 7-го, самі вирішуйте, куди витрачати гроші 8-го і як уникнути неприємностей 11-го. 10-12-го може підвести здоров’я. Кохання не актуальне до 13-го, робіть подарунки 14-го.

БЛИЗНЮКИ

7-9-го від неприємностей і хвороб можна сховатися на природі, навіть з коханою людиною. 9-го стережіться обману, 10-го уникайте грошових витрат і упертості. 13-14-го можна налагоджувати справи у контактах і поїздках.

РАК

Розчарування в особистому 7-8-го змусять вас рішуче взятися за кар’єру. Тут успіхів буде більше: контакти, поїздки, угоди, – коли 7-го збережете свої гроші. Від 12-го більше уваги до здоров’я, особисте не актуальне.

ЛЕВ

Від 7-го стільки справ, що на особисте просто не буде часу. 9-12-го вчіться працювати в команді і дослухатися до інших думок. Від 13-го спробуйте повернути прихильність коханої людини увагою та подарунками.

ДІВА

За упертою працею і налагоджуванням контактів не пропустіть обману 8-го і фінансових втрат 10-го. Не наполягайте на власних пропозиціях, вислуховуйте думки колег. 14-го висока ймовірність травматизму чи отруєння.

ТЕРЕЗИ

Легкі недуги переслідуватимуть до 12-го. Візьміть себе в руки, бо у цей час є можливість знайти корисне партнерство і обернути на себе бізнесові можливості. Кохана людина образиться, 14-го є шанс помиритися.

СКОРПІОН

Кохання заважатиме роботі, оберіть щось одне, бо й там, і там настане розчарування, ще й здоров’я підведе.12-го можливі прибутки, а 13-го можете втратити ще більше через недбалість. 14-го – час примирень.

СТРІЛЕЦЬ

Не очікуйте надто багато від роботи, а кохані вас підтримають. 8-го можете отримати прибутки і того ж дня все втратити. Ваша працездатність вас не підводе, скористайтеся цим 10-12-го для поїздок і контактів.

КОЗЕРІГ

Отримані 7-9-го прибутки не витрачайте одразу, наберіться терпіння. 8-ме присвятіть сім’ї. 9-11-го підтримки не очікуйте, інакше 12-го спіткає розчарування. 13-14-го стережіться застуд і харчових отруєнь.

ВОДОЛІЙ

Вам не вперше підніматися від розчарувань. 9-го перепочиньте на природі. 11-13-го стережіться застуд і дрібних травм, 12-го обережно з вогнем. Кохання не актуальне. 14-го бійтеся обману з грішми.

РИБИ

По можливості не витрачайте грошей взагалі – до 12-го. Від 8-го справи підуть угору, а особисте, – навпаки. Знайомство 10-го може вас захопити – і підвести. Уникайте застуд 13-го і конфліктів 14-го.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *