Світ

Ярмарка наречених
У Москві незаміжні студентки продемонстрували найкращі якості домогосподарок. Спочатку вони пригощали присутніх власними кулінарними витворами, потім співали улюблені народні пісні й укладали власний сімейний кодекс. Завершило ярмарку дефіле у весільних сукнях.

«Клуб самогубців»
У Південному Вельсі поліція не може викрити підпільний молодіжний «клуб самогубців». Від початку 2007 року відомо про 19 випадків самогубств. Молодь віком до 27-ми років вішається за загадкових обставин. Усі загиблі були з благополучних сімей і не мали особистих проблем.
Як балакали неандертальці?
Учені спробували відтворити голос неандертальця за допомогою мовного синтезатора. Американці розрахували ймовірні розміри гортані й дійшли висновку, що мовний апарат неандертальців був менш рухливий, тому їхня мова була чимось середнім між криком і співом.
Де «сидять» зеки?

У тюрмах США перебуває чверть усіх в’язнів світу. На 100 тис. населення тут припадає 751 зек. На другому місці Китай, на третьому – Росія. Така ситуація виникла тому, що у США «сидять» за злочини, які в інших країнах ув’язненням не караються.
Війна бутербродів
Мережа швидкого харчування «Burger King» незабаром запропонує жителям Лондона найдорожчий у світі гамбургер вартістю майже $170. Бутерброд готуватиме кухар-професіонал з найдорожчих продуктів: пшеничних булочок, японської мармурової яловичини вагю, жирної печінки фуа-гра, рідкісного сорту голубого сиру, який замінить кетчуп, та сиру чеддер.
Нові бутерброди стануть основною зброєю в конкурентній боротьбі з іншим виробником фаст-фуда – «McDonald’s». Виробники Burger King хочуть перемогти якістю, а не кількістю бутербродів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *