Україна

Ювілей Монетного двору
Монетний двір НБУ входить до п’ятірки найбільших у Європі. Нещодавно він відсвяткував своє десятиріччя. На свято завітав і Віктор Ющенко. Вочевидь, його замучила ностальгія за нацбанківським минулим. Президент навіть власноруч відчеканив сувенірну монету до ювілею.

Найкрасивіша – киянка
У фіналі XVIII Національного конкурсу «Міс Україна-2008» перемогла «Міс Київ-2008» Ірина Журавська. Переможниця працює моделлю в агентстві «Каrin MMG». Вона отримала корону вартістю $500 тис. У конкурсі брали участь 26 дівчат з усіх регіонів України.

Міліція шукає…
Станом на початок квітня правоохоронці не розшукали майже 5 тис. людей. Найбільше зниклих безвісті – в південних та східних регіонах України. Однак, за фактами зникнення людей порушено лише 91 кримінальну справу, 51 з яких закрили за постановами прокурорів.

Ведмежа Пасха
На Донеччині 55-річна жінка, добряче хильнувши на Пасху, вирішила поділитися радістю з двома ведмедиками, які мирно спали у зоопарку. Вочевидь, звірі не поділяли святкового настрою і роздерли бідолагу. Як жінка потрапила до вольєру, з’ясовують правоохоронці.

«Спільне» підприємництво
У США розкрили схему, за якою українки фіктивно одружувалися з військовими моряками з бази Норфолк. Заарештовані 33 подружні пари.
Моряки знайомилися з дівчатами на набережній. У деяких випадках шлюб брали вже через 2-3 год. після знайомства. Шлюб був вигідний обом: жінки отримували спрощену процедуру оформлення громадянства, а одружені військові моряки – додаткові виплати на житло. Таким чином військовий бюджет США втратив понад $500 тис. Крім того, жінки отримували пропуск на секретні об’єкти бази, тож Пентагон підозрює витік секретної інформації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *