Світ

Продам обручку… недорого!
Віднині на сайті Ex-BoyfriendJewelry.com колишні дружини і дівчата можуть позбавитися небажаних подарунків своїх чоловіків. «Ми даємо можливість заробити жінкам, які переживають розрив стосунків», – говорить засновник сайту, 30-річна Меган Пері. Ідею сайту їй «підкинула»… колишня свекруха.

Без пакетів!
Китай розпрощався з пластиковими пакетами на ринках і в супермаркетах. Продавців, які не виконуватимуть розпорядження про заборону пакетів, штрафуватимуть на $1,5 тис. Влада вирішила, що таким чином держава заощадить на видобутку нафти й покращить екологію.
Боб, який тане
Айсберг-гігант, який у 2002 році відколовся від антарктичної криги, нарешті матиме ім’я: «Боб, який тане». Досі айсберг площею 5141 кв. км (що втричі більше Лондона!) величали С19А. 500 учених довго думали над іменем, але «втер носа» їм 6-річний англійський першокласник Макс Долан.
Ляльки для… паління
У Ріо-Де-Жанейро відбулася антитютюнова акція. Як наочна агітація використовувалася лялька-курець з паперовими легенями. Лялька «палила» і можна було побачити коричневий наліт на папері. Усі бажаючі могли також визначити рівень моноксиду вуглецю в крові.
Гітлер-художник
Виставка 13 акварелей Адольфа Гітлера, відкрилась у Лондоні, в галереї «White Cube». Експозиція називається «Якби Гітлер був хіпаком, які б ми всі були щасливі». Організатори виставки – брати Чепмени. Епатажні живописці прославилися завдяки своїм манекенам дітей з геніталіями замість облич, а також виставкою кошмарних діорам під назвою «Пекло», виконаних  у стилі Ієроніма Босха. Впродовж кількох років вони  анонімно скуповували в колекціонерів роботи Гітлера. Це серія нудних акварельних пейзажів, а також кілька етюдів малого формату. Брати Чепмени домалювали їх, точніше, намалювали на задньому плані веселки, психоделічні небеса, сердечка, що літають, і смайлики. Цикл виставлений на продаж за 685 тис. фунтів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *