Соромно за Героя України

Я соромлюся звання Героя України. Бо нині його отримують люди, з якими не хочеться бути в одній компанії, – сказав учора буковинським журналістам Леонід Кравчук, перший Президент України та довірена особа Ю. Тимошенко.

А потім додав: – А ви знаєте, що це звання нині продаються? Зрозуміло, про це сьогодні знають усі.

Натомість про підвищення цін в Україні на продукти щоденного вжитку – хліб, молоко, цукор тощо – протягом останніх двох тижнів Леонід Макарович не знав. Бо почав пояснювати ситуацію зростанням долара від 5 до 8 грн. Хоча в цьому можна було би вбачати і диверсію проти уряду Тимошенко.

Журналісти розійшлися з ним у поглядах і на те, хто має відповідати за чорний піар. На думку Леоніда Макаровича, вибачатися повинні…

журналісти. Лукавить перший Президент. Йому ж бо добре відомий механізм такого «дійства»: копірайтери «творять» на замовлення, а штаби розповсюджують через ЗМІ та оплачують друк піару.

Завершуючи виступ, Кравчук просив довести до відома людей його думку про те, що прийти на вибори і проголосувати вкрай необхідно. На жаль, у першому турі своїм виборчим правом знехтували понад 12 млн. українців, серед них – і понад 200 тис. буковинців…

Людмила ЧЕРЕДАРИК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *