Сьогодні сесія: Чернівецькі депутати розглянуть 68 питань

25 лютого 2021 року в сесійній залі міської ради розпочне свою роботу 3 сесія Чернівецької міської ради VIII скликання. У порядку денному 68 питань, серед яких зокрема, про надання грошової допомоги на дороговартісне лікування важкохворих дітей;  розгляд електронних петиції мешканців вулиць У.Кармелюка та Р. Шухевича щодо встановлення підземних контейнерів для сміття, а також щодо безпечності вул. Шухевича  для водіїв та пішоходів. 

Розглянуть депутати структуру виконавчих органів Чернівецької міської ради; затвердять Положення про департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради в новій редакції та Положення про управління комунікацій, зовнішніх зв’язків та електронного урядування міської ради; внесуть зміни до рішення Чернівецької міської ради VIII скликання від 29.12.2020 р. №19 “Про бюджет Чернівецької міської територіальної громади на 2021 рік”; реорганізують шляхом приєднання КЖРЕП №4, КЖРЕП №5, КЖРЕП №6, КЖРЕП №9, КЖРЕП №11, КЖРЕП №14 та КЖРЕП №17 до новоствореного комунального  підприємства “Містосервіс” тощо.

! Щоправда, дивним виглядає питання про присвоєння імені угорського композитора Ференца Ліста скверу на площі Філармонії. Бо, по-перше, скверів в 1,4 сотки просто не буває, а, по-друге, сквер і площа Філармонії дотичні та являють собою одне ціле. Тож виникає питання, з якою метою це робиться? 

Та до цього ми ще повернемося, як і до узаконення скверу біля пам’ятника М.Емінеску на вул.Університетській, 7 через присвоєння йому імені румунського поета Міхая Емінеску.

«Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *