Ще пів сотні ошатних дерев прикрасили Зеленогайську школу

Білосніжні берези та стрункі ялини зростатимуть віднині на шкільному подвір’ї Зеленогайського закладу загальної середньої освіти. З користю використавши сприятливу погоду, освітяни та лісівники Новоселиччини висадили навкруги школи молоді деревцята. Всього завдяки охоронцям лісу  на алеях закладу освіти зростатиме 50 хвойних і листяних дерев. 

Відгукнувшись на прохання Оксани ТРАЧ, керівника начального закладу села Зелений Гай, що поряд з Новоселицею, спеціалісти ДП «Новоселицьке ДСЛ АПК» заготовили саджанці та самі із задоволення долучились до корисної справи. 

«Досвід» і «бажання прикрасити рідну школу» знайшли один одного. Разом вони викопували лунки, бережно розміщали кожен садженець і так само ніжно засипали його землею. 

«Щороку наші лісівники допомагають бюджетним установам в озелененні – надаєм саджанці та сіянці, залюбки самі садимо дерева на алеях та клумбах. У свою чергу школярі постійно беруть участь у відновленні лісових масивів. Незабаром державне підприємство  «Новоселицьке ДСЛ АПК» організовуватиме весняну посадку лісових порід дерев – відтак запрошуємо всіх бажаючих долучитись до акції «Відновлюємо ліси разом», – наголосив головний лісничий ДП «Новоселицьке ДСЛ АПК» Артур ПИРІГ.

Пресслужба ДП «Новоселицьке ДСЛ АПК»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *