Україна

Наші антирекорди
За темпами зростання споживчих цін в СНД у І півріччі 2008 року лідирують Україна (26,4% до липня 2007 року) і Таджикистан (28,8%). За темпами промислової інфляції Україна так само посідає ІІ місце (33,8%), пропустивши вперед лише Казахстан. Найнижча інфляція – у Вірменії.
Модернове кохання
Пам’ятник песикам, що цілуються, поставили у Запоріжжі неподалік одного з районних РАЦСів. Закохані звірятка в стилі модерн, рожеве і голубе, утворюють арку, під якою мають проходити молодята – на щастя. Щоправда, дехто думає, що це не цуцики, а кролики чи жирафи.
Збільшуємо імпорт…
На дні річки Дьоміно на Луганщині прикордонники виявили нелегальний пластиковий трубопровід для перекачування палива з Росії. Довжина «натки»  – 500 м, діаметр – 2,5 см.
Це вже 17 нелегальний трубопровід, знайдений від початку року в басейнах рік Сіверський Донець і Велика Кам’янка.
На каву до Бандери
В Івано-Франківську відкрито кав’ярню «Бункер», яка відтворює часи УПА. Стіни рясніють фотографіями повстанців, портретами Степана Бандери та старовинними полицями. На столах – гілки калини. Страви готують на воді з сімейного колодязя Степана Бандери.
А корупції немає
Український бізнесмен-філантроп Віктор Пінчук придбав 4 вілли на престижному курорті в Сардинії  «усього» за 70 млн. євро. Новими сусідами його стали Сільвіо Берлусконі, Володимир Путін і Олег Дерипаска, Віктор Чорномирдін і Наомі Кемпбелл. Офіційно покупцем двох вілл класу «суперлюкс» і двох дач на узбережжі була компанія  з Беліза «Orinbay Worldwide Limited», яку представляла громадянка Кіпру українського походження. Насправді ж за цією фірмою стоїть металургійна група Пінчука. Тепер він має 2 триповерхові будинки з 15-ти і 21-ї кімнат, 0,6 га саду і 2 двоповерхові вілли, площею 110 кв. м кожна.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *