Буковина

Місцевих героїв – 47
За заслуги перед територіальною громадою і містом, вагомий особистий внесок у підвищення соціально-економічного і культурного розвитку міста, активну громадську позицію та з нагоди 600-річчя міста 47 чернівчан нагороджено медаллю «На славу Чернівців».
До Кавказу
До 600-річчя Чернівців 2 експедиції обласної федерації спортивного туризму вирушили підкоряти гори. Одна група подалася на східну вершину Ельбрусу, друга – на одну з найвищих вершин Паміру, пік Леніна.  Вони пронесуть прапор Чернівців горами і встановлять його на обидвох вершинах.
Тваринкам каюк!
Тендер на будівництво в Чернівцях крематорію для тварин оголосив департамент ЖКГ міськради. Витрати на зведення та обладнання сягнуть 150 тис. грн. Рішення прийнято у зв’язку з переповненням скотомогильника на вул. Золочівській. Для будівництва крематорію вже виділено земельну ділянку в районі очисних споруд.
До  праці!
105 робочих місць заброньовано для обов’язкового працевлаштування громадян, які потребують соцзахисту. Зокрема, 41 місце заброньовано для випускників ЗОШ, ПТУ та ВНЗ, які шукають перше місце роботи, 28 – для жінок, які мають дітей до 6 років або дітей-інвалідів, 25 – для осіб передпенсійного віку.
Румуни – нам
Чернівецька міськрада підписала контракт з Представництвом Єврокомісії в Україні як переможець конкурсу проектів у рамках Програми сусідства Румунія – Україна за бюджетною лінією TACIS .
Проект міської ради «Популяризація спільної культурної спадщини між спільнотами в транскордонному регіоні Чернівці – Сучава»  триватиме  два роки. На реалізацію цього проекту Європейська Комісія виділяє 261 тис. євро. Доля Чернівецької міськради в загальному бюджеті проекту становить 10%, тобто 26,1 тис. євро. Понад 70 тис. грн на виконання заходів проекту цьогоріч вже передбачено в  міському  бюджеті.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *