І залізничники рубають ліс: їх затримано на спробі дати хабар працівнику поліції

 

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури на спробі надати неправомірну вигоду працівнику поліції (ч. 3 ст. 369 КК України) викрито двох службових осіб одного із структурних підрозділів Регіональної філії «Львівська залізниця», повідомляє пресслужба Чернівецької обласної прокуратури.

За даними слідства, службовці пропонували посадовій особі Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області 500 доларів США неправомірної вигоди за уникнення відповідальності та укриття факту незаконної порубки лісу на підпорядкованій їм території. Натомість правоохоронець повідомив Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України про цей факт.

За результатами проведених слідчо-розшукових дій осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та  обрання запобіжних заходів.

Заходи з викриття здійснювали слідчі поліції за оперативного супроводу співробітників Чернівецького управління ДВБ Національної поліції України .

 

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *