Світ

Усі ми трохи москалі?
Зірка Голлівуду Сильвестр Сталлоне, який втілив на екрані образ борців проти «радянської загрози»  Рембо і Рокі, став  обличчям… російської горілки під слоганом «У кожному з нас є щось російське». Гонорар Сталлоне становить $1 млн.

Дивись своє!
Канадська комісія з теле- і радіомовлення ухвалила рішення про створення в країні порнографічного телеканалу «Northern Peaks». Умовами надання дозволу були наявність компанії, яка транслюватиме канал 3 роки та… мінімум 15% програм і фільмів національного виробництва.
Про всяк випадок
Шкільним учителям округу Харолд (штат Техас) дозволили для самозахисту ходити на уроки зі зброєю. Чиновники майже рік приймали скандальне рішення, оскільки в США зброя у школах заборонена. Відтепер учителі проходитимуть навчальний курс стрільби спеціальними патронами, які зменшують ризик рикошету.
Зелена Сахара
У Сахарі знайдено понад 200 поховань епохи давнього палеоліту. Це означає, що раніше пустеля була зеленою! Цікаво, що представники кіфійської та тенеріанської культур, які жили тут у різні часи, ховали своїх родичів в одному й тому ж місці. Ці люди були високі на зріст, понад 2 м, і жили за рахунок збиральництва та полювання.
Заробив власними руками
Бізнесмен Михайло Прохоров купив найдорожчу в світі віллу, розташовану на Лазурному узбережжі Франції, за 496 млн. євро. «Вілла Леопольда» збудована для бельгійського короля Леопольда ІІ в 1902 році в районі Кап-Ферра між Монако і Ніццою.
Прохоров посідає 24 місце в переліку світових мільярдерів. Донедавна він був гендиректором «Норнікеля»,  а після поділу бізнесу з Володимиром Потаніним створив відому «Групу Онексім». Він підозрювався також у сутенерстві на французькому Куршавелі, але справу закрили за бездоказовістю.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *