Сесія міськради передала-таки Калинівському ринку 2,34 га землі

Земельну ділянку площею 2,34 га рішенням 41-ї сесії міськради VI скликання передали у постійне користування МТК «Калинівський ринок» для здійснення господарської діяльності. За це  проголосувало 39 депутатів. Під час обговорення питання депутати фракції «Фронт змін» заявили, що проект рішення сесії винесли із порушеннями процедури.

– Депутатам на комісії не дали ознайомитися із проектом відведення, усе робилося «через коліно», – сказав керівник опозиційної фракції «Фронт Змін» (нині фракцію перейменували у «За батьківщину» О. Каспрук. – Попри те, що керівник підприємства продемонстрував депутатам свідоцтво на право власності земельною ділянкою і там розташоване майно підприємства, рішення ухвалили. Насправді це роблять не задля інтересів громади, це схема із заволодіння ринком олігархічними групами.

Віталій Михайлішин запевнив, що рішення законне: «Ми виконуємо рішення Вищого господарського суду, згідно з яким було передано 7,4 га територіальній громаді міста, – наголосив він. – Є проект відведення, згідно з яким земельну ділянку 2,34 га передаємо МТК «Калинівський ринок».

Сесія міськради своїм рішенням надала фінансову позичку кінотеатру «Чернівці» в сумі  460 тис. грн. та  КП «Чернівціводоканал» – 2,5 млн. грн. за рахунок коштів «Калинки». Депутати зняли з порядку денного питання про затвердження В. Бешлея заступником Михайлішина. Нагадаємо, напередодні сесії регіонали заявили на прес-конференції, що Партія регіонів не підтримуватиме проект рішення щодо призначення Володимира Бешлея на посаду заступника в.о. голови Чернівецької міської ради. Хоча пропозицію зробити молодого «нашоукраїнця» Бешлея своїм заступником ще раніше вніс Віталій Михайлішин…

Галина ЄРЕМІЦА, «Версії»


Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *