У Чернівцях кілер уполював молодого хлопця

Вбивство сталося на вул. Винниченка. 21-річний чернівчанин пізно ввечері паркував автівку на автостоянці поблизу залізничного переїзду. Коли вийшов з машини, до нього підбіг невідомий, вистрілив з обрізу мисливської рушниці в голову і втік. Свідки бачили, як убивця тікав з місця події по залізничній колії в сторону вул. Чкалова.

Правоохоронці відпрацьовують дві версії. За однією з них хлопця вбили випадково, замість іншої особи. Утім, кого саме – слідство не відкриває. Як зазначив начальник управління карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області Руслан Домніцак, автівка моделі BMW-X5, на якій приїхав потерпілий, належала одному з його родичів.

Припускається також, що мотивом вбивства могла бути діяльність загиблого. Чоловік був безробітним, але час від часу підробляв тілоохоронцем у приватних підприємців. Проживав у батьків, тато загиблого уже десять років займається бізнесом.

Наразі особа вбивці не встановлена і міліціянти звертаються до громадян із проханням надати будь-яку наявну інформацію щодо злочину для допомоги в проведенні слідства.

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *