Саботаж політики Партії регіонів у боротьбі з корупцією у Чернівецькій області набув небачених масштабів, – депутат-регіонал поскаржився прем’єру Азарову.

Депутат Заставнівської міськради від ПР Ігор Михайлюк у соцмережі Facebook звернувся до прем’єр-міністра України зі скаргою на місцеву владу:

«Саботаж політики Партії регіонів в плані боротьби з корупцією набув у Чернівецькій області небачених масштабів, – пише Михайлюк. Через те, що син губернатора Папієва потрапив до парламенту, райони, в яких він балотувався, просто віддали на розграбування місцевим чиновникам.  Я є депутатом Заставнівської міської ради  Чернівецької області від Партії регіонів. Мені соромно, що людина, яку ми висували на посаду міського голови, прийшовши на цю посаду, використовує її виключно для власного збагачення, а не для підвищення добробуту людей. Громадськість обурена, а правоохоронні органи навіть видимості роботи не створюють, хоча йдеться про розкрадання сотень тисяч бюджетних гривень, які для такого маленького міста є дуже великою втратою».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *