Путін прокоментував вбивство українського журналіста

Під час “Прямої лінії” президент Росії Володимир Путін прокоментував убивство українського журналіста та публіциста Олеся Бузини, якого застрелили чотирма пострілами біля його будинку на вулиці Дегтярівській:  “Це не перше політичне вбивство в Україні. В Україні є ціла низка таких убивств. Де вбивці, замовники?”

“Щойно президент РФ Володимир Путін анітрохи не здивувався у прямому ефірі, коли йому повідомили, що у Києві вбили відомого журналіста Олеся Бузину. Одразу ж почав розповідати про те, що росіяни, звичайно, знають Бузину тощо. І повідомили йому практично миттєво, – написав у соціальній мережі Facebook головний редактор журналу “Новое время” Віталій Сич. – Ми ось на сайті сиділи і не хотіли давати цю новину без підтвердження, й підтвердження надійшло за 10 хвилин, Путіну ж одразу повідомили просто у прямому ефірі, не запитуючи, чи варто таке повідомляти.

А вчора вбили Олега Калашникова, який жив на пр.Правди на Виноградарі (аж ніяк не елітний район, м яко кажучи), нічого особливо не вирішував і нікому особливо не заважав.

Таке відчуття, що комусь потрібне підтвердження анти-російських настроїв, і цей хтось ці підтвердження  створює.

…щось мені так починає здаватися.

Якщо це так, то навіщо? Для захисту росіян? Яким чином? Не хочеться про це думати…”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *