Потерпілий у лікарні – нападнику загрожує до 8 років буцегарні

З ножовими пораненнями грудей і живота потерпілий перебуває в лікарні. За вказаним фактом слідчі Чернівецького районного управління поліції розпочали кримінальне провадження. Затриманому за нанесення тяжких тілесних ушкоджень загрожує до 8 років позбавлення волі.

Вночі, 19 квітня, до поліції надійшло повідомлення про те, що внаслідок ножового поранення постраждав мешканець багатоповерхівки в одному зі спальних районів Чернівців. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції.

Поліцейські оглянули помешкання 44-річного потерпілого, опитали громадян, які, ймовірно, володіють інформацією про обставини травмування чоловіка, та відпрацювали коло осіб, які могли бути причетними до скоєння вказаного злочину.

За результатами проведених першочергових розшуково-слідчих дій правоохоронці з’ясували, що потерпілий вдома розпивав алкогольні напої разом з двома малознайомими чоловіками. В процесі застілля у нього виникла суперечка з 36-річним гостем, під час якої той схопив ножа і травмував господаря помешкання.

Поліцейські розшукали нападника та затримали в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисник раніше вже потрапляв у поле зору поліції за скоєння крадіжок. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі поліції проводять досудове розслідування.

Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією частини 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Мораль: алкоголь шкодить, а його розпивання з малознайомими – втричі більше…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *