Під час холодів у Чернівцях обморозилися 22 людини

У зв’язку із сильними морозами в Чернівцях та області було утворено 14 пересувних пунктів обігріву для населення, 2 з яких розташувалися у місті за адресою вул. Ентузіастів,15 та на вул. Гайдара, 4 на території парку «Жовтневий».

– Усього ж на території області працюють 78 пунктів обігріву громадян та 62 тих, які функціонують на базі центральних районних лікарень і фельдшерсько-акушерських пунктів, – зазначив Анатолій ДУДКА, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації під час прес-конференції. – Всі ці пункти працюють цілодобово протягом усього періоду несприятливих погодніх умов. До речі, відвідали їх вже понад 1300 громадян.

Та все ж були зареєстровані 22 випадки обмороження. Серед потерпілих були не тільки безхатченки, а й люди, що працюють на вулиці. Вони обморозили стопи ніг і кисті рук.

Не радує ситуація і з пожежами. Минулого тижня їх виникла рекордна кількість – аж 62, внаслідок чого загинуло 8 людей і було врятовано 9. Найбільшими стали пожежі у Чернівцях на вул. Нечуя-Левицького, де згорів будинок, та на вул. Руській – там загинув пенсіонер і згоріло три квартири.

Як відомо, погорільцям надали тимчасове помешкання на вул. Полєтаєва.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *