Ноутбуки для лікарні Буковини: У Prozorro відзначили закупівлю Новоселицької лікарні

Закупівля ноутбуків та комп’ютерів для Новоселицької лікарні увійшла до п’ятірки найкращих закупівель лютого за версією Prozorro.

Щомісяця Prozorro відзначає п`ять успішних закупівель держзамовників, які відбулися в електронній системі. Переможців визначають за низкою критеріїв: велика кількість учасників на торгах, їхня конкуренція на аукціоні та висока економія коштів платників податків. 

Новоселицька лікарня в Чернівецькій області купувала комп’ютери та ноутбуки на відкритих торгах. Очікувана вартість –– 307 тисяч гривень за 2 стаціонарні комп’ютери і 17 ноутбуків двох видів. Позмагатися прийшло 10 учасників і як результат –– договір підписали з ТОВ “АБЦ центр К” з ціною 245 тисяч гривень.

У договорі йдеться про ноутбуки “Lenovo”, які в інтернет-магазинах продають за 16-17 тисяч. Ціна в договорі –– 12 500 грн. Щобільше, разом з договором підписали додаткову угоду, за якою всі 17 ноутбуків стануть потужнішими. Тепер лікарі та працівники лікарні забезпечені комп’ютерною технікою, що обов’язково допоможе їм у роботі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *