Не розлучайтеся! Золоте весілля – безкоштовне!

Одного дня одна родина святкувала аж два весілля – золоте та срібне. Така рідкісна подія сталася у Чернівецькому палаці урочистих подій.

Ілля Васильович і Марія Степанівна Звонецькі народилися в Чернівцях, працювали на промислових підприємствах міста. Знали одне одного з дитинства, але розуміння того, що створені один для одного, прийшло на вечорницях. Саме тоді молодий Ілля помітив, що у колі друзів танцювала вже не маленька дівчинка, а гарна молода панночка, від якої важко відвести погляд. Відтоді вони не розлучалися і згодом побралися. Наступного року в них з’явився первісток Іван, а через 8 років – Василь. Подружжя жило, як вчить народна мудрість: посадили дерево, збудували будинок, виховали дітей. Нині поважне подружжя радіє 4 онукам.

Подвійне свято

Колись син Іван на срібне весілля зробив батькам приємний подарунок – одружився. Нині Іван та Світлана Звонецькі святкують і власне срібне весілля, батьки Івана, у свою чергу, – золоте, а на святах йм допомагав свадебный ведущий.

Чернівецький міський голова вручив ювілярам цінні подарунки. А від Палацу урочистих подій пари отримали медалі «Одружені в Чернівцях» і дзвоник-оберіг на щастя та благополуччя.

За словами Галини СОЛОГУБ, директорки Палацу урочистих подій, це вже п’яте золоте весілля цього року. До речі, обряд у Палаці урочистих подій до такого ювілею проводять безкоштовно. Коли люди прожили разом 50 років, вони заслуговують на свято.

Усім парам, що одружувалися напередодні Дня міста, дарували книгу «Чернівці – унікальність у розмаїтті».

10.10.2010

– Дати, в яких співпадають усі цифри, вважаються магічними. Тому багато пар одружуються в такі дні, адже вірять, що це сприятиме щасливому та тривалому шлюбу – щороку в нас на такі дати записується багато охочих. Цього року буде проведено 30 обрядів, 5 з них – в органному залі, 2 – в ресторанах, 23 – в Палаці урочистих подій, –розповіла директорка Палацу Щастя.

Любов КАФАНОВА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *