Наші мотогонщики – найшвидші!

Чернівчанин Валентин АНДРІЄЦЬ фінішував другим у класі 125 куб. см на чемпіонаті України з мотокросу, який відбувся 4-5 квітня на трасі міжнародного спортивного центру «Суперкрос».

Серед гонщиків-ветеранів найкраще виступив киянин Олександр Морозов. Колись він виступав за чернівецький мотоклуб «Буковина», з яким перемагав у чемпіонатах колишнього СРСР.

– За результатами нинішнього чемпіонату будуть відібрані кандидати у збірну України, яка візьме участь у чемпіонаті світу на мотоциклах із колясками. Ці змагання відбудуться 23 – 24 травня у Чернівцях – повідомив Анатолій ДОРОЧЕВСЬКИЙ, відповідальний секретар асоціації «Техноспорт». – Інші українські мотоспортсмени (категорій 125, 250 та 500 куб. см) виступатимуть у командному чемпіонаті Європи – «Мотокрос Націй Євро-2009». Ці змагання вперше відбудуться у Східній Європі.

Чернівецька мототраса приймала 125 спортсменів із 13 областей України. Буковину на чемпіонаті представляли Андрій Малаєв, Олег Скрипніков, а також юні спортсмени Андрій Малаєв (молодший), Максим Волков і Василь Гордей.

Микола КОБИЛЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *