Найкоротша ніч була найгарячішою

1.jpg
Ніч з 21 на 22 червня –найкоротша у році
, тож ніхто не марнував часу на вечірці Сонцестояння в одному з місцевих пляжних клубів. Барні стійки валилися від бажаючих випити і відповідної кількості напоїв, нікого не лякали ціни, що удвічі переважали магазинні. «Напрягав» пошук вільного місця: організатори дійства потурбувались про музичний супровід і про танцпол, а от про місця для відпочинку дещо забули. Розігрівали публіку еліта чернівецьких диск-жокеїв dj Pancher та dj Smile. Пляжний клуб «AQUA+» відтворив атмосферу справжнього моря. І хоча пісочку й шуму моря не було,  поціновувачі клубного способу життя не засмучувалися. Справжнім шоу став виступ Буковинського театру вогню «Фенікс»: запальні танці напівоголених дівчат і небезпечні вогняні трюки під супровід dj Smile. Модератором дійства був mc Lavash, який час від часу нагадував про короткотривалість ночі та розваги, які очікували на гостей клубу. Приємною несподіванкою став спів mc.
Справжньою родзинкою шоу стала поява улюбленця чернівецьких клаберів, dj Spartague. Саме до його приїзду розігрівався півторатисячний натовп на березі ненадто чистого озера.  Харківський уродженець – уже не рідкий гість у Чернівцях,  його музики чекають завжди  з нетерпінням. Вигуки «Спартак – Чемпіон!» уже не стосуються футболу.
«Вершки» чернівецької молоді виділялися не лише запальними танцями, а й костюмами. Декому здалося, що повітря заражене, тому вони взяли протигази, інші понатягували маски. Фанати мінімалізму просто пофарбували волосся у незвичні кольори.
Власники клубу, знаючи, що настрій сам по собі не з’явиться і звичайною водичкою його не піднімеш, додали цінам на спиртне родзинки. Клаберів це не відлякувало, вони щосили витрачали чи то свої, чи батьківські гроші.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *