На третю хвилю мобілізації найбільше відгукнулися депутати Кельменеччини

1404813301_voennye

Про це на черговому  брифінгу про проведення часткової мобілізації на Буковині повідомив Чернівецький обласний військовий комісар Віталій ЧУРАЙ.

Станом на 5 серпняу Вижницькому районі 10 депутатів різних рівнів проходять медкомісію, у Глибоцькому – один депутат сільської ради вже несе службу, ще 5 проходять медкомісію, у Кельменецькому – 2 особи служать в БТО, серед них сільський голова, 21 чоловік, переважно депутати Кельменецької райради, проходить медкомісію. У Чернівцях  2 депутати райрад пройшли медогляд і призначені на службу у 31-й прикордонний загін. 2 депутати Чернівецької облради, 9 депутатів райрад і 2 представники Антикорупційного комітету проходять медкомісію для визначення ступеня придатності до проходження військової служби, причому більша частина з них – добровольці. З села Волока досі не призвано жодного чоловіка. По інших районах області інформації ще немає, – розповів військовий комісар.

Водночас Віталій Чурай зазначив, що третя хвиля мобілізації на Буковині проходить повільно і мляво: перша та друга були кращими за якістю й своєчасністю.

За його словами, план мобілізації на момент брифінгу на Буковині виконано на 30%, в той час як Вінницька область має 100%, Хмельницька область завершує  процес мобілізації.

Галина ЄРЕМІЦА, «Версії»

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *