На Буковині чоловік у нетверезому стані скоїв ДТП, в якому загинув його брат

Правоохоронці затримали водія, який у нетверезому стані скоїв ДТП зі смертельними наслідками. Про це повідомляє прес-служба поліції Чернівецькій області.

«У селищі Красноїльськ Сторожинецького району сталася аварія, в результаті якої загинув 38-річний буковинець. За даним фактом поліцейські почали кримінальне провадження. Порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі»,– повідомили в поліції.

Правоохоронці встановили, що 31-річний житель села Верхні Петрівці, перебуваючи за кермом автомобіля ВАЗ 2101, не впорався з керуванням і в’їхав у металеву огорожу. Травму голови отримав пасажир, 38-річний брат водія. Медики, що приїхали на виклик, констатували смерть потерпілого.

За даними поліції, результати медичного огляду показали, що водій у момент скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці затримали правопорушника.

Наталія Хотинь, студенка відділення журналістики ЧНУ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *