Музика об’єднує: «Океан Ельзи» – це океан позитиву

Український рок не просто існує. Він – торжествує. На підтвердження цього і щоби насолодитися теплою дружньою компанією, зібралися фанати гурту «Океан Ельзи» на центральній площі Чернівців.

81860_html_2f203772

Поціновувачі музичного океану зустрілися у неділю 13 жовтня. Дата вибрана не випадково. Днем раніше гурту виповнилося дев’ятнадцять років. З першої хвилини стало зрозуміло: сумно не буде. Кожна людина приходила зі своєю особливою енергетикою. Всі готові були подарувати своє тепло ближньому, адже на вулиці було лише тринадцять градусів.

Завдяки тому, що один хлопець – Максим Куцак, студент ЧНУ, зголосився грати на гітарі, фанати вдосталь наспівалися улюблених пісень, ніби повертаючись в атмосферу концерту «Океан Ельзи», який відбувся наприкінці весни. «Не питай», «Квітка», «Обійми», славнозвісні «Без бою» та «Все буде добре». Це далеко не весь перелік хітів, що звучали у сквері перед Ратушею.

До дня народження гурту молодь придумала два маленькі флешмоби, щоби висловити свою любов «океанівцям». Кожен на своєму аркуші паперу написав улюблену цитату з їхньої пісні. Потім всі фотогафувалися зі своїми листками в руках.

Другий флешмоб полягав у тому, щоби всі тримали у руках по одному листку паперу на якому написано було літеру. Учасники мали стати в такому порядку, аби вийшло речення-цитата «Ти і я – невидима сім’я». Адже найстарший фан-клуб О.Е. саме так і назиається – «Невидима сім’я».

eeeeeeeeeeee

Після тригодинних посиденьок на Центральній площі деякі учасники вирішили продовжити спілкування за філіжанкою чаю. Після кафетерію сумнівів не залишилося: музика єднає. Приєднує будь-кого – студента, учня, вчителя. Не важливо навіть, товариський ти чи ні. У такій атмосфері всі комплекси, всі непорозуміння, всі негаразди і невдачі залишаються позаду. Є тільки ваша компанія, улюблені мелодії і теми. Весь навколишній світ наче відступає на другий план. Тобі неважливо, що ти не вивчив уроки на понеділок, що завтра рано вставати… Важливо лише те, що є люди, які тебе розуміють і яких розумієш ти.

Співорганізатор зустрічі Надя Кучерук після того, як прийшла додому, на своїй сторінці в твітері написала: «Зустріч була мегакрутою!!! Просто океан позитиву».

Наприкінці заходу всі зійшлися на одній думці – мало. Саме тому хтось із учасників запропонував зустрітися на «Геловін», 31 жовтня. Сподіваємося, тієї фантастичної ночі зустрінуться ще більше фанатів  гурту «Океан Ельзи», а заразом і українського року.

Ольга Д’ЯКОНЮК, «Юнпрес»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *