Михайло Папієв не голосував за визнання Росії агресором

За визнання Росії агресором не проголосували 27 депутатів, серед них – 13 присутніх представників Опоблоку. Такі одіозні особистості, як Михайло Папієв, Михайло Добкін, Юрій Бойко, Нестор Шуфрич, Вадим Рабінович, Олександр Вілкул, взагалі були відсутні на позачерговому засіданні Верховної Ради 27 лютого, під час якого було схвалено заяву про визнання Росії країною-агресором. Документ містить заклик до парламентів іноземних держав, міжнародних організацій також визнати РФ країною-агресором, посилити тиск на неї, а так звані “ДНР” та “ЛНР” визнати терористичними організаціями.

За ухвалення рішення на позачерговому засіданні у вівторок проголосували 271 з 289 депутатів, що зареєструвалися.

За визнання Росії агресором не голосували 27 депутатів, серед них – такі одіозні особистості як Михайло Папієв, Михайло Добкін, Сергій Льовочкін, Нестор Шуфрич, Вадим Рабінович та інші представники Опо-блоку.

Усі вони були відсутніми під час ухвалення рішення на позачерговому засіданні Верховної Ради 27 лютого, під час якого було схвалено заяву про визнання Росії країною-агресором і закликає парламенти іноземних держав, міжнародні організації також визнати РФ країною-агресором, посилити тиск на неї, а “ДНР” та “ЛНР” визнати терористичними організаціями.

За ухвалення рішення на позачерговому засіданні у вівторок проголосували 271 з 289 депутатів, що зареєструвалися. Про це повідомляє газета “День”.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Михайло Папієв не голосував за визнання Росії агресором”