Laneige – Косметика найбільш впізнаваної корейської марки в Китаї

Laneige, корейський косметичний бренд по Amore Тихого океану, вибити конкурентів для бренду обізнаності про корейських продуктів серед китайських споживачів, відповідно до торгово-інвестиційне агентство сприяння Корея.

Деякі 12,2 відсотків 2194 респондентів, які брали участь в опитуванні, в 10 найбільших містах Китаю підняв Laneige.

Шість з 10 найвідоміших корейських марок були популярні косметика, з Mamonde і Sulwhasoo, дві або більше Amore Тихого океану брендів, в четвертому і п’ятому місці, FaceShop на шостому місці, етюд на восьмому місці і Charmzone в дев’ятому місці.

Корейські продукти якi можна заказати тут http://bt-parfum.com.ua в основному хвалять за їх якість.

Відразу за Laneige був Hyundai Motor на другому місці. Samsung Electronics мобільні телефони посіла третє місце.

Блокування та контейнери для замків вийшла на сьоме місце, а Nongshim, найбільший обробляються виробник Кореї їжа, займає 10-е.

Косметика також найбільш популярний пункт серед китайських туристів, що відвідали Корею, за даними опитування, а потім одягу, модних аксесуарів, оброблених харчових продуктів та дієтичних продуктів.

У житті будь-якої представниці слабкої статі грандіозне місце займає косметика. Нехай одні люблять «природне личко» і користуються лише тушшю і губною помадою. Інші ж люблять «повний набір» і ні під яким виглядом не вийдуть з дому, не нафарбувавшись.

Майже всі молоді жінки здійснюють велику кількість промахів, до того як відшукають саме той крем або ж саме ту помаду, які їм до смаку. Питання про те, як вибрати косметику правильно, турбує досить багатьох дам. У наслідку цього спробуємо виділити кілька критеріїв, на які варто звернути увагу в торговому центрі.В даний момент питання як вибрати косметику правильно з різних косметичних засобів величезного вибору, що іноді буває складно призупинити вибір на чомусь одному. Не додає ясності і реклама – кожен засіб подається, як найефективніше та високоякісне, насправді ж обіцянки традиційно далекі від дійсності.

як вибрати косметику правильноДля початку, в момент вибору косметики треба приділяти увагу її якості. Якщо її виготовлювач вам не відомий, набагато краще утримайтеся від покупки такого кошти. У тому числі і якщо дане «супер-пупер» новинка, про яку сурмлять і по TV, і по радіо, і в метро.Спочатку упевнитеся в якості даного засобу з відгуків навіть у Webе. А краще всього – не проводити експеримент, а користуватися здавна перевіреним косметичним засобом від знаменитої фірми-виробника, нехай це не популярно!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *